Πελώνη: Να απαντήσει ο κ. Τσίπρας για τα μαγαζιά που λέει ο Παππάς

0
88

Για «έντονη οσμή παρακράτους και παράκεντρου» έκανε λόγο η Αριστοτελία Πελώνη σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις από το ηχητικό Μιωνή που κατατέθηκε στην Προανακριτική Επιτροπή. «Ποιο είναι το κεντρικό μαγαζί; Για τι μαγαζιά μιλάμε; Ήταν κεντρικό μαγαζί η κυβέρνηση; Αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει ο κ. Τσίπρας αν γνώριζε» πρόσθεσε.

Μιλώντας στον Θέμα 104,6, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε πως «προσωπικά θεωρώ μεγάλο σοκ όχι μόνο την ύπαρξη παραδικαστικού που είχε οικονομικές δοσοληψίες, όχι μόνο τη διακίνηση ποινικών δικογραφιών στα υπουργικά γραφεία και τις δοσοληψίες με εισαγγελείς αλλά μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα πώς στοχοποιούνταν αθώοι άνθρωποι και πώς υπήρχε πολιτική στόχευση να πληγεί η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη προκειμένου να πληγεί ο ίδιος».

Η κα Πελώνη υπογράμμισε πως οι εμπλεκόμενοι από τις αποκαλύψεις «θα πάνε με την κανονική δικαιοσύνη ώστε να αποφανθεί και ως προς το ηχητικό το οποίο δεν διέψευσε ο κ. Παππάς».

Στη συνέχεια επανέλαβε πως «θα πρέπει να τοποθετηθεί ο κ. Τσίπρας γιατί ο κ. Παππάς ήταν στενός του συνεργάτης. ήταν κεντρικό πρόσωπο της διακύβερνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: madata.gr