Πέραμα: Βρέθηκε το αυτοκίνητο του 80χρονου που δολοφονήθηκε

0
61

Η φωτιά στην μονοκατοικία στο Πέραμα έκρυβε το άγριο έγκλημα ενός 80χρονου από άγνωστους δράστες, οι οποίοι τον μαχαίρωσαν στο λαιμό και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο σπίτι, προκειμένου να σβήσουν τα ίχνη τους.

Όπως σας έχει ενημερώσει το Newsit.gr, οι αδίστακτοι κακοποιοί έφυγαν από το σημείο με το αυτοκίνητο του θύματος.Οι έμπειροι Αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει τις έρευνες, αναζήτησαν το αυτοκίνητο του θύματος, στους γύρω δρόμους, έπειτα από πληροφορίες που είχαν από τους γείτονες του άτυχου 80χρονου, αλλά δεν το εντόπισαν.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, το αυτοκίνητο του 80χρονου εντοπίστηκε καμένο στο Σχιστό. Αυτό δείχνει να οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα, ότι το κίνητρο του δράστη ή των δραστών ήταν ληστεία. Εκτιμάται, ότι μέσα στο σπίτι δεν βρήκαν χρήματα ή κάποιο αντικείμενο αξίας και έτσι διέφυγαν με το αυτοκίνητο του. 

Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, ο άτυχος ηλικιωμένος έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, κατά πάσα πιθανότητα μαχαίρι, στην τραχηλική χώρα. Στο λαιμό, δηλαδή. Πρόκειται, επίσης, για θανατηφόρο τραύμα που προκλήθηκε πριν την εκδήλωση της φωτιάς.

Στην αρχική φάση της υπόθεσης, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από τους γείτονες του θύματος στο Πέραμα για φωτιά που είχε ξεσπάσει στην μονοκατοικία του.

Όταν πια οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά, διαπίστωσαν πως στο διάδρομο του σπιτιού βρισκόταν το πτώμα του ηλικιωμένου άνδρα, το οποίο μάλιστα έφερε εγκαύματα.

Παράλληλα, διαπίστωσαν πως οι εστίες της φωτιάς ήταν δυο. Μια στο καθιστικό και μια στο σαλόνι της μονοκατοικίας, με αποτέλεσμα αμέσως να καταλάβουν πως έχουν να κάνουν με εμπρησμό.

Βέβαια ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Αττικής αλλά και ο ιατροδικαστής, ο οποίος από την νεκροψία που πραγματοποίησε επιβεβαίωσε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για θάνατο που προήλθε από την φωτιά και τα εγκαύματα.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, διαπίστωσαν πως οι δυο πόρτες του σπιτιού, η μπροστινή και η πίσω, δεν έφεραν ίχνη παραβίασης, κάτι που τους κάνει να πιστεύουν πως το θύμα άνοιξε το ίδιο την πόρτα στους δράστες, ή τον δράστη του άγριου εγκλήματος.

Παράλληλα το εσωτερικό του σπιτιού, παρά την πυρκαγιά, παρουσίαζε έντονα ίχνη έρευνας. Κατά συνέπεια οι δράστες ή ο δράστης, έψαχνε να βρει πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα. 

.newsit

Πηγή: madata.gr