Πέθανε 17χρονος ποδοσφαιριστής – Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο

0
74

Θρήνος στην αθλητική Ρωσία για το θάνατο του 17χρονου, Μιχαϊλ Κολόσοφ, που κατέρρευσε εντός αγωνιστικού χώρου, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας του.

Ο 17χρονος Ρώσος ποδοσφαιριστής της Olympic Moskomsport, Μιχαΐλ Κολόσοβ, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου (15.08.2020) αγώνα της ομάδας του με την ακαδημία Στρογκίνο, στο Στάδιο Ρουμπλέβο (αναμέτρηση με παίκτες γεννημένους το 2003).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο νεαρός άρχισε να έχει κρίσεις, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος. Ο νεαρός δέχθηκε αρχικά τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της αντίπαλης ομάδας, ενώ το ίδιο έγινε και από τους διασώστες του νοσοκομειακού.

Οι γιατροί δεν κατάφεραν τελικά να επαναφέρουν τον άτυχο νεαρό, που διαπιστώθηκε ο θάνατος του στην εντατική. Όπως γίνεται γνωστό, ο Κολόσοβ δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ πρόσφατα είχε κάνει και εξετάσεις.

Η μητέρα του άτυχου ποδοσφαιριστή ανέφερε: “Δεν είχε πρόβλημα υγείας. Πριν από μια εβδομάδα πέρασε από ιατρικά τεστ και όλα ήταν καλά. Μου είπαν ότι η καρδιά του απλά σταμάτησε και ότι το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 20 λεπτά. Όταν η καρδιά κάποιου σταματήσει, τα 20 λεπτά προφανώς είναι πολλή ώρα. Χάθηκε χρόνος. Δεν είμαι γιατρός, αλλά τι να πω…;”.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ρωσίας προχωρά σε έρευνα για να ξεκαθαρίσουν οι συνθήκες με τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν.

newsit

Πηγή: madata.gr