Πέθανε στο τραπέζι του πλαστικού. Ήθελε να γιορτάσει τα γενέθλιά της με λιποαναρρόφηση

0
54

 Η Bonnie Evita Law, κληρονόμος μιας αυτοκρατορίας στον χώρο της ένδυσης, έχασε τη ζωή της, όταν έπεσε σε κώμα κατά τη διάρκεια πλαστικής επέμβασης στη Σεούλ.

Η εκατομμυριούχος από το Χονγκ Κονγκ, για άγνωστο λόγο, επέλεξε για την εγχείριση μη «εξουσιοδοτημένους χειρουργούς», σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας. Ακόμα και η εταιρία που κανόνισε τα διαδικαστικά της επέμβασης λειτουργεί παράνομα.

Η Evita Law, ο παππούς της οποίας ίδρυσε την Bossini, έναν κολοσσό πλέον στον κλάδο του ρουχισμού, έχασε τη ζωή της τον Ιανουάριο στη Νότια Κορέα. Όπου είχε πάει για να γιορτάσει τα γενέθλιά της με λιποαναρρόφηση και αυξητική στήθους.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νότιας Κορέας δήλωσε πρόσφατα στο τηλεοπτικό δίκτυο MBC ότι ο θάνατός της προήλθε πιθανότατα από λάθος στην αναισθησία, επιρρίπτοντας την ευθύνη στην κλινική.

Η οποία δεν είχε άδεια λειτουργίας, ούτε και οι πλαστικοί χειρουργοί της. Κατά την αστυνομία, στην επέμβαση δεν υπήρχε καν αναισθησιολόγος.

Σύμφωνα με τη «South China Morning Post», άφησε πίσω της τον εδώ και 10 χρόνια σύζυγό της και έναν 7χρονο γιο.

Η οικογένεια Law ήταν η 31η πλουσιότερη οικογένεια της Ασίας το 2017, με περιουσία που σύμφωνα με το Forbes ανερχόταν στα 7,8 δισ. δολάρια…

Πηγή: madata.gr