Πέτσας για φιάσκο με μάσκες: Ήταν ανορθογραφία. Συλλογική η ευθύνη

0
53

Ανίκανος να αναγνωρίσει κυβερνητικές ευθύνες σε οποιοδήποτε ζήτημα μοιάζει να είναι ο εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, με τελευταίο περιστατικό αυτό του φιάσκου με τις μάσκες – αλεξίπτωτα στα σχολεία.

Ο ίδιος με μια δόση «κρύου» χιούμορ και κυνισμού χαρακτήρισε «ανορθογραφία» την παραγωγή μασκών με λανθασμένες διαστάσεις προσθέτοντας ευθύνη είναι συλλογική.

«Τα σχολεία άνοιξαν χωρίς τα προβλήματα που κάποιοι προεξοφλούσαν και χωρίς ακρότητες που ίσως κάποιοι προσδοκούσαν. Υπήρξε όμως μια ανορθογραφία, με το μέγεθος των μασκών το αναγνωρίζει η κυβέρνηση, και δόθηκαν διευκρινίσεις από την Γραμματεία Δημόσιας Υγείας. Συλλογική είναι η ευθύνη. Διορθώθηκε η ανορθογραφία. Σταμάτησε η παραγωγή των μασκών μεγάλου μεγέθους και οι μάσκες που είπαμε ότι θα δοθούν θα δοθούν κανονικά χωρίς καμία επιβάρυνση για τον φορολογούμενο».

Εφόσον λοιπόν είναι συλλογική η ευθύνη, θα μπορούσε ο εκπρόσωπος να πει ποιοι είναι αυτοί που την μοιράζονται και όχι να πετά την μπάλα στην εξέδρα, σφυρίζοντας αδιάφορα και πανηγυρίζοντας με θράσος γιατί «τα σχολεία άνοιξαν χωρίς τα προβλήματα που κάποιοι προεξοφλούσαν»

Πηγή: madata.gr