Πέτσας: Κάτι δραστικό να μην περιμένετε και δεν πρόκειται να υπάρξει

0
61

Καταρχάς έχουμε ένα πλέγμα μέτρων το οποίο έχει αρχίσει να αποδίδει κάποια πράγματα τις τελευταίες ημέρες μια σταθεροποίηση στο επίπεδο των κρουσμάτων και μια αύξηση σημαντική των εμβολιασμών, τόσο της πρώτης όσο και της τρίτης δόσης

Χρειάζεται επιμονή και σωστός έλεγχος. Κάτι δραστικό επομένως να μην περιμένετε και δεν πρόκειται να υπάρξει

Στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο φιλοξενήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Και συνέχισε δεν πρόκειται να πάμε σε μέτρα Αυστρίας, όπως συζητείται τις τελευταίες μέρες. Πάμε στο πλαίσιο των μέτρων που ξέρουμε. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες μικρές παρεμβάσεις, αλλά θα είναι περιμετρικές δεν θα είναι κάτι δραστικό και αυτό θέλω να είναι ξεκάθαρο

Το δημόσιο έχει δείξει και στο προηγούμενο χρονικό διάστημα ότι δούλεψε ικανοποιητικά,  σχετικά με τα μέτρα της τηλεργασίας και με διάφορες διευθετήσεις στο ωράριο σημείωσε ο κ. Πέτσας.

Δεν έχω ακόμα επιστημονικά δεδομένα για να το πω αυτό με σιγουριά, μπορώ να πω όμως την προσωπική εμπειρία. Ένα μεγάλο μέρος αυτών των άδικων θανάτων οφείλεται στο γεγονός ότι αρκετοί συμπολίτες μας ήταν αρνητές ή δεν ήθελαν για διάφορους λόγους να κάνουν το εμβόλιο με αποτέλεσμα να πηγαίνουν στο νοσοκομείο και να ζητούν ιατρική φροντίδα σχετικά αργά, υπογράμμισε για τον μεγάλο αριθμό θανάτων.

Παρακαλώ να ελέγχουν τον εαυτό τους με τη δυνατότητα που έχουν με τα self – tests,  rapid – tests και να αναζητούν την ιατρική φροντίδα γρήγορα, τόνισε κάνοντας έκκληση στους Έλληνες  πολίτες να πηγαίνουν έγκαιρα στο νοσοκομείο.

Είναι μια μάχη η τρίτη δόση για να ανακάμψουμε το κύμα της πανδημίας που μετά από την κορύφωση του το Νοέμβριο θα υπάρξει μια πτώση, είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: madata.gr