Πιερία: Έτσι έχασε τη ζωή της η 55χρονη παιδίατρος – Πήγαινε επίσκεψη σε φιλικό σπίτι

0
35

Τραγικό τέλος είχε μια 55χρονη παιδίατρος στην Πιερία, καθώς έχασε τη ζωή της όταν τα ορμητικά νερά στο ρέμα Ζηλιάνα παρέσυραν το αυτοκίνητό της. Η γιατρός βγήκε από το όχημά της και προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο για να σωθεί όμως δεν τα κατάφερε και βρίσκε φρικτό θάνατο. Η σορός της εντοπίστηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου, περίπου 1,5 χλμ. μακριά από το όχημά της.

Η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο για να γλιτώσει όμως δεν τα κατάφερε. Τις Αρχές ειδοποίησε ένας περαστικός και αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική. Πρώτα βρέθηκε το αυτοκίνητό της, μεταξύ Σκοτίνας και Λεπτοκαρυάς και σε απόσταση περίπου 2 χλμ. εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της.

Πραγματοποιήθηκε εντοπισμός και ανάσυρση μιας γυναίκας χωρίς τις αισθήσεις της, εντός ρέματος, στην περιοχή Σκοτίνα Πιερίας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα”αναφέρει η Πυροσβεστική σε Tweet της. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα olympumera.gr η 55χρονη παιδίατρος Βούλα Καραγιάννη επρόκειτο να επισκεφθεί φιλικό σπίτι στη Σκοτίνα. H Παρασκευή Καραγιάννη, μητέρα τριών παιδιών, ήταν Παιδίατρος/Νεογνολόγος και Αναπληρώτρια Νεογνολόγος στο ΑΠΘ.

Για το συμβάν μίλησε στο olympusmera.gr ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας δήμου Δίου-Ολύμπου Αστέριος Φαρμάκης.

“Η κόρη της 55χρονης έψαξε τη μητέρα της στην Σκοτίνα. Πήγαινε χθες το βράδυ για επίσκεψη σε φιλικό σπίτι και πέρασε από το ρέμα αυτό που είναι πολύ επικίνδυνο. Είχε πολύ νερό ξαφνικά γιατί είναι και μεγάλο και ορμητικό από τις κορυφές του Ολύμπου. Παρέσυρε το αυτοκίνητο μαζί με την γιατρό. Προφανώς βγήκε από το αυτοκίνητο και παρασύρθηκε. Βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, στα όρια των γραμμών του τρένου, μεταξύ Σκοτίνας και Λεπτοκαρυάς. Το αυτοκίνητο βρέθηκε  μόνο του σήμερα το πρωί από την αστυνομία, στην οποία απευθύνθηκε η κόρη της” είπε ο κ. Φαρμάκης.

Πηγή: madata.gr