Πήρα το ρίσκο ότι μπορεί να συλλαβίσω στο έδρανο της Βουλής λόγω δυσλεξίας

0
110

Πληγωμένη δήλωσε η Κατερίνα Μονογυιού για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί λόγω της συλλαβιστικής ανάγνωσής της στη Βουλή λίγους μήνες πριν.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε πως μπήκε στον χώρο της πολιτικής με το ζόρι, ενώ περιγράφοντας τα παιδικά της χρόνια, υπογράμμισε ότι μεγάλωσε στο νησί των Ανέμων με δυο ιδιαίτερα αυστηρούς γονείς.

Αναφορικά με την ομιλία που στάθηκε αφορμή για ποικίλα σχόλια, η Κατερίνα Μονογυιού τόνισε ότι ήταν αποτέλεσμα της δυσλεξίας αλλά και διάσπασης προσοχής που έχει, ενώ αυτό που τη στεναχώρησε ιδιαίτερα -υπογράμμισε- ήταν ότι από το γεγονός αυτό πολλά παιδιά με δυσλεξία ένιωσαν θιγμένα.

«Πήρα το ρίσκο ότι μπορεί να συλλαβίσω στο έδρανο της Βουλής, αλλά επειδή είχα κάνει προετοιμασία αποσπάστηκε η προσοχή μου και μου βγήκε η δυσλεξία. Κάποιοι μου είπαν γιατί δεν το είχες αποκαλύψει από πριν, δεν είχα ερωτηθεί σχετικά και δεν μου είχε ξανατύχει σε κοινό να δυσκολευτώ να διαβάσω. Πολλά παιδιά γεννιούνται με δυσλεξία, δεν φταίμε εμείς. Αυτό που με στεναχώρησε είναι το ότι πληγώθηκαν παιδιά με δυσλεξία, μου έστειλαν πολλά μηνύματα άτομα με δυσλεξία στο Instagram. Ένιωσαν θιγμένα, ότι θα τα κοροιδέψουν αν πουν ότι εχουν δυσλεξία» είπε χαρακτηριστικά.

topontiki

Πηγή: madata.gr