Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης είχαν λίστα για αγωγές σε δημοσιογράφους

0
89

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης ήταν έτοιμοι να κάνουν αγωγές σε δημοσιογράφους
Σε αγωγές κατά δημοσιογράφων ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης, αναφορικά με τα όσα είχαν γραφτεί και ειπωθεί για τον θάνατο των τριών παιδιών τους.

Όπως μετέδωσε το MEGA, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι θα ζητούσε 500.000 ευρώ από κάθε μέσο ενημέρωσης, με το συνολικό ποσό που θα αξίωναν να αγγίζει περίπου τα 5 εκατ. ευρώ.

Οι επαφές με τους δικηγόρους έγιναν στα μέσα Φεβρουαρίου, όταν το ζευγάρι ήταν –φαινομενικά- μαζί και έδινε κοινές συνεντεύξεις, ενώ κοινός σκοπός τους φαίνεται να ήταν η αποκόμιση χρημάτων.

Κάτι που φαίνεται να είχαν σκεφτεί και μετά το θάνατο της Μαλένας, όταν σκόπευαν να ζητήσουν 1,5 εκατ. ευρώ από τους γιατρούς του «Παίδων», ωστόσο τους απέτρεψε ο δικηγόρος τους.

Έρχονται νέα πορίσματα για Μαλένα και Ίριδα
Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, σημαντικό ρόλο στις έρευνες για την υπόθεση της Πάτρας αναμένεται να παίξει η κατάθεση της Αγγελικής Τσιόλα.

«Κύκλοι της Ιατροδικαστικής Υπηρεσία Πάτρας εκτιμούν ότι η έκθεση που έκανε η ιατροδικαστής για την Ίριδα είναι υπερπλήρης, στην οποία αναφέρει ως αιτία θανάτου το πνευμονικό οίδημα. Ήταν υποχρεωμένη να συμπεριλάβει στην έκθεσή της το πόρισμα της παθολογοανατόμου, όπως και έκανε» τόνισε ο κ. Αναστασόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι είναι έτοιμη να καταθέσει και να δώσει περισσότερες εξηγήσεις για την έκθεσή της.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» ανέφερε ότι από τότε είχε εκφράσει τις «υποψίες» της για την αιτία θανάτου και στην αστυνομία, αλλά και στην εισαγγελία, ωστόσο αυτό που τη «συγκρατούσε» ήταν η εκκρεμής έρευνα για τον γονιδιακό έλεγχο στην οικογένεια, που ήρθε ωστόσο έναν χρόνο αργότερα.

Τέλος, ο κ. Αναστασόπουλος υπογράμμισε ότι από την κατάθεση της κυρίας Τσιόλα, ίσως αρκετοί εκπλαγούν από τα στοιχεία που θα αποκαλύψει για το θάνατο του έξι μηνών βρέφους.

Πηγή: madata.gr