Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Στο νοσοκομείο ποδηλάτες μετά από ομοδική πτώση

0
79

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκαν για προληπτικές εξετάσεις ποδηλάτες που ενεπλάκησαν στην ομαδική πτώση λίγο πριν από τον τερματισμού του 4ου ετάπ του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου στην πόλη της Θεσσαλίας.

Ανάμεσά τους και δύο μέλη της εθνικής ομάδας, ο Χάρης Καστραντάς και ο Νικηφόρος Αρβανίτου, που μαζί με τους Λούις Μπέντιξεν (Team Coop), Μάικ Μπρόνσβαϊκ (Allinq) και Μάτις Κάλβερς (Astana) μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να προχωρήσουν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Καστραντάς: «Κάποιοι σπριντάρουν λες και θέλουν να πεθάνουν»
Η πτώση έγινε στο τελικό σπριντ, εκεί υπήρξε επαφή του Λούις Μπέντιξεν (Team Coop)μ με τον Όγκουστ Γένσεν (Human Powered Health) και πτώση του Δανού ποδηλάτη, που παρέσυρε τους υπόλοιπους σε πτώση, ανάμεσά τους ο Χάρης Καστραντάς και ο Νικηφόρος Αρβανίτου.

«Εγώ φρέναρα, αλλά με χτύπησαν οι πίσω. Κάποιοι σπριντάρουν λες και θέλουν να πεθάνουν. Είμαστε καλά, απλά δεν θα αγωνιστώ αύριο εξ αιτίας μυικού προβλήματος από την πτώση» δήλωσε ο Χάρης Καστραντάς στο Gazzetta.

Στο νοσοκομείο έσπευσε και ο Γιώργος Λεβεντάκης, πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Cycling Greece, όοιυ βεβαιώθηκε ότι όλα βαίνουν καλώς, ενώ επικοινώνησε με τους υπευθύνους των ομάδων και τους μετέφερε τις ευχές του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και όλων των στελεχών του αγώνα, για ταχεία ανάρρωση, καθώς και τη δέσμευση πως οτιδήποτε χρειαστούν να μην διστάσουν να το ζητήσουν.

Πηγή: madata.gr