Πόλεμος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Καρδίτσα

0
32

Νέα… σύρραξη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην πληγείσα από τον Ιανού Καρδίτσα, αλλά και οι αντιδράσεις κατοίκων που δεν τους επιτράπηκε από αστυνομικές δυνάμεις να πλησιάσουν στο δημαρχείο της πόλης, όπου ο Κ. Μητσοτάκης είχε σύσκεψη με παράγοντες της περιοχής.

Απαντώντας στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ σημείωσε ότι «κάποιοι νοσταλγούν τις πλατείες των “αγανακτισμένων”.

Και προσπαθούν να στήσουν επεισόδια με γνωστούς στις τοπικές κοινωνίες, που καμιά σχέση δεν έχουν με τις γνήσιες αγωνίες των πολιτών.

Όμως το 2020 δεν είναι 2014. Όσο νωρίτερα το καταλάβουν, τόσο καλύτερα.

ΥΓ. Ακόμα ψάχνουμε τα πλάνα του κ. Τσίπρα να περπατάει στους δρόμους. Του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουμε αρκετά».

Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «το επικοινωνιακό αφήγημα του Μεσσία πνίγηκε στις λάσπες της Καρδίτσας. Όσο κι αν η ΝΔ προσπαθεί να στήσει ένα ψεύτικο σκηνικό, η πραγματικότητα τη ξεπερνάει.

Δεν είναι όμως θέμα σκηνοθέτη, το σενάριο είναι που φταίει και δεν πείθει. Οι εκατοντάδες αυθόρμητοι πολίτες που αποδοκίμασαν σήμερα τον κ. Μητσοτάκη έξω από το Δημαρχείο, πιθανότατα στη πλειοψηφία τους να είχαν ψηφίσει Ν.Δ. στις προηγούμενες εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης θα μπορούσε να είχε κάνει το πολύ απλό: την επόμενη ημέρα της ολοκληρωτικής καταστροφής να περπατούσε στην οδό Κουμουνδούρου της Καρδίτσας, όπως έκανε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. εχθές, δίνοντας λίγη συμπαράσταση στους απελπισμένους καταστηματάρχες.

Αντί αυτού επί πέντε ημέρες δεν πέρασε κανείς. Και τα μέτρα αποκατάστασης που εξήγγειλε είναι τελικά το λάδι στη φωτιά, αφού δε φτάνουν ούτε για ζήτω… Ας μην τα κάνουν χειρότερα λοιπόν οι επιτελείς του Μαξίμου βγάζοντας αστείες ανακοινώσεις. Ας το καταλάβουν πως η εικονική πραγματικότητα έχει όρια».

Πηγή: madata.gr