Πολιτική Προστασία: Δεν παίζουμε με τη φωτιά γιατί η φωτιά δεν παίζει μαζί μας

0
80

Το δικό της μήνυμα για τις φωτιές στέλνει μέσω της νέας της ενημερωτικής καμπάνιας που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα η Πολιτική Προστασία.

«Μπορούμε να σβήσουμε μια φωτιά, αλλά δεν μπορούμε να σβήσουμε τις τραγικές συνέπειές της. Δεν παίζουμε με τη φωτιά, γιατί η φωτιά δεν παίζει μαζί μας» είναι το κεντρικό μήνυμα της ενημερωτικής καμπάνιας που είναι ήδη στον αέρα με τίτλο: «Δεν παίζουμε με τη φωτιά, γιατί η φωτιά δεν παίζει μαζί μας».

«Κάθε αντιπυρική περίοδος αποτελεί πρόκληση για όλους μας και φέτος, η Πολιτική Προστασία, με προγραμματισμό και συντονισμένες ενέργειες, ενισχύει την αντιπυρική θωράκιση της χώρας μας. Με βελτιωμένο, σύγχρονο εξοπλισμό, με έμφαση στην ενίσχυση του προσωπικού της, αλλά και με στοχευμένη ενημέρωση των πολιτών» επισημαίνει η Πολιτική Προστασία. 

 «Μέσα από την καμπάνια αναδεικνύονται οι συχνότερες αιτίες εκδήλωσης πυρκαγιάς, όπως είναι το κάψιμο ξερών χόρτων ή κλαδιών, η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, τα σκουπίδια στο δάσος, καθώς και η χρήση υπαίθριων ψησταριών» αναφέρει η Πολιτική Προστασία και συμπληρώνει: «Ας θυμόμαστε το αυτονόητο – όλοι μας πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί αυτά τα λάθη είναι στο χέρι μας να τα αποφύγουμε. Παραμένουμε σε εγρήγορση, προστατεύουμε το φυσικό μας περιβάλλον, την περιουσία, την ίδια τη ζωή κάθε συμπολίτη μας».

   «Με στόχο, λοιπόν, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών, αρωγοί μας σε αυτή την προσπάθεια στάθηκαν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί του Ομίλου Πολίτη, η εταιρεία του Ομίλου Politis out of Home, με 800 όψεις σε στάσεις λεωφορείων και τοποθέτηση αφισών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και η Interbus που «έντυσε» με το συγκεκριμένο μήνυμα λεωφορεία και τρόλεϊ στο νομό Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον και την ανιδιοτελή προσφορά τους καθώς έμπρακτα υποστηρίζουν την προσπάθειά μας για ενημέρωση των πολιτών και ενισχύουν την προβολή της καμπάνιας μας.

Γιατί κάθε μέσο που συμβάλλει στην προστασία μας είναι σημαντικό» αναφέρει.

Πηγή: madata.gr