Που εντοπίστηκε η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί πριν από δύο ημέρες από το Περιστέρι

0
74

Το 15χρονο κορίτσι επιστρέφει στην οικογένειά του και μπαίνει τέλος στην αγωνία των οικείων της.

Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί από το Περιστέρι και εντοπίστηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (21/4) στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με «Το χαμόγελο του παιδιού» ήταν πιθανό η 15χρονη «να είναι εγκλωβισμένη σε μία επικίνδυνη κατάσταση από την οποία δεν μπορεί να διαφύγει».

Συγκεκριμένα, να έχει πέσει θύμα loverboy, οι οποίοι «πουλάνε» έρωτα κι αγάπη σε ανυποψίαστα ανήλικα παιδιά, αντλώντας πληροφορίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι όχι μόνο και τα ωθούν στην πορνεία.

Το κορίτσι είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στο Α/Τ Περιστερίου, όπου πηγαίνει κλιμάκιο από το τμήμα ανηλίκων, για να το εξετάσει.

Η ανήλικη εντοπίστηκε μετά από έρευνες της Αστυνομίας σε σπίτι όπου διαμένει 17χρονη φίλη της στον Άγιο Παντελεήμονα . Πρόκειται για τη φίλη της, με την οποία βρισκόταν στο σταθμό του Μετρό στην Ανθούπολη στο Περιστέρι. Πιθανότατα εκεί είχαν δώσει ραντεβού για να πάνε μαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά το ρόλο δύο ανδρών Ρομά, οι οποίοι φέρονται να είχαν επικοινωνία όλο το προηγούμενο διάστημα με την 15χρονη, την οποία φέρονται να έπεισαν να εγκαταλείψει το σπίτι της οικογένειάς της στο Περιστέρι. Ο ένας από τους δύο φέρεται να είναι 19χρονος Ρομά, με τον οποίο είχε σχέση η ανήλικη.

Αρχικά η Αστυνομία είχε πληροφορίες ότι η 15χρονη θα μετέβαινε για διακοπές σε νησί των Κυκλάδων μαζί με τον 19χρονο. Στη συνέχεια, ωστόσο, βρέθηκε οπτικό υλικό από το Μετρό της Ανθούπολης που αποδείκνυε ότι η ανήλικη δεν έφυγε ποτέ από την Αθήνα. Οι έρευνες συνεχίστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., μέχρι που τελικά η ανήλικη εντοπίστηκε στο σπίτι της φίλης της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η 15χρονη Φ.Γ. βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, όπου μεταβαίνει κλιμάκιο του Τμήματος Ανηλίκων από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Πηγή: madata.gr