Πούτιν: Ανησυχία για την υγεία του μετά τη συνάντησή του με τον Σοϊγκού – Τι λένε οι ειδικοί

0
47

Νέες φήμες για την κατασταση της υγείας του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν προκάλεσε το βίντεο της συνάντησής του με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», που «αποκρυπτογραφεί»  την εικόνα του, ο Πούτιν φαίνεται πρησμένος στο πρόσωπο,  ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο βίντεο κρατά συνεχώς σφιχτά με το χέρι του το τραπέζι, εν μέσω φημών πως παλεύει με  καρκίνο του θυροειδούς.

Η κακή στάση του σώματός του και το εμφανώς πρησμένο πρόσωπο και ο λαιμός του, έρχονται να πυροδοτήσουν τα σενάρια. 

Ο Άντερς Ασλούντ, Σουηδός οικονομολόγος και πρώην σύμβουλος της Ουκρανίας και της Ρωσίας, δήλωσε στην Daily Mail, πως το βίντεο δείχνει τόσο τον Βλαντιμίρ Πούτιν όσο και τον Σοϊγκού «καταθλιπτικούς και φαινομενικά σε κακή κατάσταση υγείας».

«Ο Σοϊγκού πρέπει να διαβάσει τα σχόλιά του στον Πούτιν και συλλαβίζει άσχημα, γεγονός που υποδηλώνει πως οι φήμες για την καρδιακή προσβολή του είναι πιθανές. Κάθεται άσχημα» πρόσθεσε ο Σουηδός επιστήμονας.

 Ο καθηγητής Έρικ Μπάτσι, ειδικός στη γλώσσα του σώματος από το Texas Tech University,  δήλωσε στην Sun Online, ότι « ο Πούτιν εμφανίστηκε σοκαριστικά αποδυναμωμένος, αν τον συγκρίνεις με τον άντρα που γνωρίζαμε μέχρι χθες.  Ένας υγιής πρόεδρος δε θα χρειαζόταν να στηρίζεται με το χέρι του για να κρατηθεί όρθιος και δε θα ανησυχούσε για το αν θα κρατούσε και τα δυο του πόδια στο έδαφος». 

Σημειώνεται ότι το πρησμένο πρόσωπο και ο λαιμός του Πούτιν έχουν προκαλέσει φήμες πως υποβάλλεται σε θεραπεία με στεροειδή, ενώ δημοσιεύματα έχουν υποστηρίξει πως «συνοδεύεται διαρκώς» από γιατρό που ειδικεύεται στον καρκίνο του θυροειδούς. Ο χειρουργός Γεβγκένι Σελιγιάνοφ, του Κεντρικού Νοσοκομείου της Μόσχας, έχει πετάξει μες τον Ρώσο ηγέτη όχι λιγότερες από 35 φορές στο θέρετρό του στη Μαύρη Θάλασσα, στο Σότσι.

Πηγή: madata.gr