Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Νέο ντοκιμαντέρ ανάβει φωτιές – Προσπάθησε να αυτοκτονήσει 4 φορές

0
96

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα αντιμετώπισε από μικρή δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες συνεχίστηκαν και μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Σύμφωνα με ένα νέο ντοκιμαντέρ που μπορεί να προβληθεί από το Netflix, ήταν τόσο θλιμμένη πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής της, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει τέσσερις φορές.

Το ντοκιμαντέρ, που αποτελείται από τέσσερα μέρη και έχει τίτλο «Being Me: Diana», περιγράφει τις δυσκολίες με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπη, ενώ αποκαλύπτει και τις μάχες με την ψυχική της υγεία και τις διατροφικές διαταραχές.

Η ιστορία ξεκινά από την ταραγμένη παιδική ηλικία της Νταϊάνα μέχρι τον δυστυχισμένο γάμο της με τον Πρίγκιπα Κάρολο. Στη σειρά θα προβληθούν βίντεο από τις ομιλίες της το 1990-92 και συνεντεύξεις με κοντινά της άτομα, για να επικεντρωθεί στην εσωτερική αναταραχή της λίγο πριν χωρίσει επίσημα με τον Κάρολο.

Όπως αναφέρει η βρετανική The Sun, το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, έχει αναλάβει η εταιρεία DSP. Δεν έχει ανατεθεί επίσημα από το Netflix αλλά λέγεται ότι έχει ξεκινήσει η μαγνητοσκόπηση, σύμφωνα με πηγές.

Μια τηλεοπτική πηγή δήλωσε στη The Sun: «Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα αρνηθούν να συμμετάσχουν σε αυτό, όπως και η οικογένεια Σπένσερ (η οικογένεια της Νταϊάνα)»

Πηγή: madata.gr