Πρόεδρος εργαζομένων ΟΣΕ: Εάν δεν εισακουστούμε θα προχωρήσουμε δυναμικά σε κινητοποιήσεις

0
21

Οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ συνεδρίασαν κεκλεισμένων των θυρών και πήραν κάποιες αποφάσεις για το πως για μια ακόμη φορά θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν την πολιτική ηγεσία του τόπου για να κοινοποιήσουν τα σοβαρα προβλήματα που υπάρχουν.

Όπως δήλωσε στο MEGA ο Νίκος Τσικαλάκης, πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΣΕ, το σωματείο αποφάσισε να συνεχιστεί η προσπάθεια για να αναδειχθεί η αλήθεια.

«Σήμερα όλοι έχουν εστιάσει σε ένα συνάδελφο που έκανε ένα ανθρώπινο λάθος. Η κατάσταση έρχεται πολλά χρόνια πίσω, αμέλεια και λάθη», δήλωσε και τόνισε πως εάν είχαν εισακουστεί όσα κατήγγειλαν τα τελευταία χρόνια, το ανθρώπινο λάθος θα είχε διορθωθεί και να αποφευχθεί η τραγωδία των Τεμπών.

«Σήμερα είναι πολύ νωρίς για να ονοματίσουμε εάν είναι ένας, δύο, πέντε, πόσοι είναι οι υπεύθυνοι. Όλες αυτές οι ενημερώσεις και καταγγελίες που έχουμε κάνει στην ηγεσία και στο υπουργείο όλα αυτά τα χρόνια, για να γίνουμε χρήσιμοι κι όχι απλώς να είμαστε διαμαρτυρόμενοι, εμείς αύριο θα συνεδριάσουμε και θα τα οργανώσουμε με τη σειρά χρονικά».

Αύριο, Παρασκευή, το σωματείο των εργαζομένων ΟΣΕ μαζί με την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών θα συναντηθούν με τον υπουργό Μεταφορών κ. Γεραπετρίτη και στη συνέχεια θα συναντηθούν με τα πολιτικά κόμματα της Βουλής.

«Εάν δεν εισακουστούμε θα προχωρήσουμε δυναμικά σε κινητοποιήσεις», ξεκαθάρισε ο κ. Τσικαλάκης.

πηγή: MEGA TV

Πηγή: madata.gr