Πρόεδρος Hellenic Train: Στεκόμαστε δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων

0
19

“Η διερεύνηση των συνθηκών που προκάλεσαν το τραγικό συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη”. Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Hellenic Train, Dario Lo Bosco, για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη μετά τη σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών.

“H Hellenic Train, η διοίκηση και οι εργαζόμενοί της, στέκεται δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων, εκφράζοντας από καρδιάς τα πιο θερμά της συλλυπητήρια αλλά και τη δέσμευσή της για την πλήρη υποστήριξη τους καθώς και όλων των επιβατών”, αναφέρει επίσης.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Καθώς η διερεύνηση των συνθηκών που προκάλεσαν το τραγικό συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη, η Hellenic Train, εταιρεία επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών, συνεχίζει να εργάζεται δίπλα στις αρχές και στους διασώστες στο σημείο του δυστυχήματος και σε όλα τα νοσοκομεία που φροντίζουν τους τραυματίες.

H Hellenic Train, η διοίκηση και οι εργαζόμενοί της, στέκεται δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων, εκφράζοντας από καρδιάς τα πιο θερμά της συλλυπητήρια αλλά και τη δέσμευσή της για την πλήρη υποστήριξη τους καθώς και όλων των επιβατών.

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Hellenic Train,
Καθηγητής Dario Lo Bosco”

Πηγή: madata.gr