Προειδοποιήσεις από τον Χαρδαλιά. Σε ποιες περιοχές βαραίνει το επιδημιολογικό φορτίο

0
59

Κινητικότητα και χαλάρωση φαίνεται πως ευθύνονται για την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας. Την ανησυχία εντείνει το γεγονός ότι η αύξηση καταγράφεται τη στιγμή που η Ελλάδα ανοίγει τις πόρτες της στους τουρίστες.

Ειδικότερα και σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, οι κάτοικοι (προφανώς και οι επισκέπτες) πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στα εξής νησιά:

  • Κέρκυρα, η οποία το Σάββατο ξεκίνησε την τουριστική σεζόν υποδεχόμενη 8 πτήσεις από Γερμανία, Ολλανδία, Πολωνία και Ελβετία
  • Σκιάθο
  • Ικαρία
  • Πάτμο
  • Νάξο
  • Κάρπαθο

Η ίδια σύσταση – προειδοποίηση απευθύνεται και στους κατοίκους του Αγρινίου, του Μεσολογγίου, της Ορεστιάδας και του Μυλοπόταμου Ρεθύμνου.

Κινητικότητα και χαλάρωση φαίνεται πως ευθύνονται για την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας. Την ανησυχία εντείνει το γεγονός ότι η αύξηση καταγράφεται τη στιγμή που η Ελλάδα ανοίγει τις πόρτες της στους τουρίστες. Ειδικότερα και σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, οι κάτοικοι (προφανώς και οι επισκέπτες) πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στα εξής νησιά: Κέρκυρα, η οποία το Σάββατο ξεκίνησε την τουριστική σεζόν υποδεχόμενη 8 πτήσεις από Γερμανία, Ολλανδία, Πολωνία και Ελβετία Σκιάθο Ικαρία Πάτμο Νάξο Κάρπαθο Η ίδια σύσταση – προειδοποίηση απευθύνεται και στους κατοίκους του Αγρινίου, του Μεσολογγίου, της Ορεστιάδας και του Μυλοπόταμου Ρεθύμνου.

Πηγή: madata.gr