Προφυλακίστηκε η Βραζιλιάνα που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

0
93

Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία της στην 5η τακτική ανακρίτρια, η 28χρονη Βραζιλιάνα που συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με άρθρο στο topontiki.gr, η αλλοδαπή, χορεύτρια και μοντέλο, διακινούσε παραισθησιογόνα ναρκωτικά μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος με προϊόντα ευεξίας, ενώ φέρεται να διατηρούσε και εργαστήριο για την παρασκευή τους .

Σε βάρος της 28χρονης είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η κατηγορούμενη βρισκόταν στη Βραζιλία, ενώ είχαν συλληφθεί ο σύντροφός της και μία συνεργάτιδα της.

Η 28χρονη, που φέρεται να ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για την επιστροφή της στην Ελλάδα, υποστηρίζει ότι είναι αθώα και πως διατηρούσε την επιχείρηση με τα ελιξίρια, στα οποία δεν γνώριζε ότι περιέχεται ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Σύμφωνα με την υπεράσπισή της, η κατηγορούμενη ζητά να πραγματοποιηθεί πραγματογνωμοσύνη, ώστε να διαπιστωθεί αν στα προϊόντα που η ίδια εμπορεύεται υπάρχουν ναρκωτικές ουσίες. Ισχυρίζεται δε, πως αν εντοπιστεί ναρκωτική ουσία, θα πρόκειται για λάθος των προμηθευτών της, καθώς στη Βραζιλία υπάρχουν δύο φυτά, εκ των οποίων το ένα παράγει το ελιξίριο και το άλλο την ναρκωτική ουσία, που χρησιμοποιείται ευρέως στη Βραζιλία για θρησκευτικούς λόγους.

Πηγή: madata.gr