Προκάλεσε πανικό σε τρένο την ώρα αιχμής. Ξέχασε το μωρό της

0
55

Μια μητέρα προκάλεσε πανικό κατά την ώρα αιχμής, αφού φέρεται να ξέχασε το μωρό της μέσα σε ένα γεμάτο τρένο.

Η γυναίκα κατέβηκε από το τρένο στο σταθμό Peckham Rye περίπου στις 5 μ.μ. την Τρίτη, προτού συνειδητοποιήσει ότι είχε αφήσει το μικρό παιδί της σε ένα καροτσάκι στην πολυάσχολη υπηρεσία South East Railway.

Κάλεσε με φρενίτιδα την εταιρεία τρένων για να τους προειδοποιήσει ότι είχε ξεχάσει το παιδί της.

Ευτυχώς, η μητέρα και το παιδί επανενώθηκαν αργότερα μέσα στην ημέρα.

Το προσωπικό του σταθμού άφησε το μωρό από το London Victoria στο Dartford στην επόμενη στάση, καθώς οι επιβάτες αντέδρασαν με τρόμο όταν ανακάλυψαν γιατί το τρένο είχε καθυστερήσει.

Κάποιος έγραψε στο Twitter: «Το τρένο του φίλου μου καθυστέρησε επειδή κάποιος ξέχασε το μωρό του στο καροτσάκι.Η μητέρα έπρεπε να πάρει το επόμενο τρένο για να συναντήσει το μωρό. Εννοώ πώς ξεχνάς το μωρό σου .. Ένα ολόκληρο μωρό».

Ένας άλλος δημοσίευσε: «Ο τελευταίος λόγος που περίμενα να καθυστερήσει το τρένο μου στη στάση ήταν επειδή μια μητέρα άφησε το μωρό της στο τρένο στην προηγούμενη στάση και έπρεπε να το κρατήσουν εκεί, ώστε να μπορούσε να έρθει και να το παραλάβει».

Ένας εκπρόσωπος της  South East Railway είπε: «Λάβαμε μια κλήση σημείου βοήθειας από μια μητέρα για να ενημερωθούμε ότι είχε χωριστεί από το παιδί της στο σταθμό Peckham Rye σήμερα το απόγευμα, ενώ ταξίδευε στις 17:04 στη Βικτώρια προς το Ντάρτφορντ».

«Το ασυνόδευτο παιδί δέχθηκε βοήθεια για να αποβιβαστεί από το τρένο στην επόμενη στάση (Nunhead) από τους συναδέλφους του σταθμού, ενώ η μητέρα ταξίδεψε για να μαζέψει το παιδί. Και οι δύο είναι ασφαλείς και καλά, και η υπηρεσία επέστρεψε σε κίνηση με καθυστέρηση πέντε λεπτών».

Πηγή: madata.gr