Προκλητικά κορονο-πάρτι σε Αθήνα και Πάτρα

0
118

Παρόλο που η χώρα βρίσκεται εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού, λαμβάνονται όλο και περισσότερα μέτρα, και μάλιστα από αύριο Τρίτη τα καταστήματα εστίασης θα είναι κλειστά για ένα μήνα σε όλες τις περιοχές αυξημένου κινδύνου, ορισμένοι φαίνεται να μην… επηρεάζονται και ιδιαίτερα και να ενδιαφέρονται πρωτίστως για τη διασκέδασή τους.

Συγκεκριμένα, μεγάλο κλαμπ της Αθήνας, το βράδυ της Κυριακής, στις 23:30, ήταν ασφυκτικά γεμάτο με κόσμο και οι νέοι ήταν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο, διασκεδάζοντας, πίνοντας και χορεύοντας, χωρίς να τηρείται φυσικά κανένα μέτρο προστασίας.

Κορονο-πάρτι και στην Πάτρα

Παράλληλα, όπως αναφέρει το tempo24, παρά τις εκκλήσεις του συλλόγου τους, κάποιοι ιδιοκτήτες καταστημάτων διασκέδασης στην Πάτρα, συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στα μαγαζιά τους πλήθος νεαρών που γλεντούν χωρις κανένα μέτρο προστασίας.

Το βράδυ της Κυριακής σε κλαμπ στο κέντρο της Πάτρας, όπως φαίνεται και παρακάτω βίντεο, στο κλαμπ δεκάδες νεαρά άτομα διασκέδαζαν σαν να μην υπάρχει πανδημία.

Σημειώνεται πως και η Αχαϊα, με αρκετά κρούσματα κορονοϊού, βρίσκεται ένα βήμα πριν περάσει στο “κόκκινο” και υπάρχει συνολική απαγόρευση στην εστίαση, αλλά και μέτρα που αφορούν lockdown στην περιοχή, από αύριο.

Πηγή: madata.gr