Προλεταριακός Πυρήνας και Πυρήνες Άμεσης Δράσης: Ανάληψη ευθύνης για επιθέσεις σε Χαρδαλιά, Πρετεντέρη

0
22

Η αντιεξουσιαστική ομάδα «Προλεταριακός Πυρήνας» ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις σε δύο καταστήματα της συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου. 
Στην ίδια προκήρυξη ο «Προλεταριακός Πυρήνας» ανέλαβε την ευθύνη και για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αντιπροέδρου της ΔΕΔΔΗΕ.

 Την ίδια ώρα, οι αντιεξουσιαστικές ομάδες «Πυρήνες Άμεσης Δράσης» και «Πυρήνας Εξεγερτικής Βίας» ανέλαβαν, με ξεχωριστή τους προκήρυξη στο indymedia, την ευθύνη για τα γκαζάκια στην είσοδο του σπιτιού του Γιάννη Πρετεντέρη.

«Ο Πρετεντέρης παραμένει διαχρονικά ένα κακέκτυπο δημοσιογράφου που παρέχει με το αζημίωτο τις υπηρεσίες του στις συμμορίες των πολιτικών και οικονομικών πλιατσικολόγων που συνεχίζουν ανενόχλητοι την λεηλασία τους σε βάρος των καταπιεσμένων» αναφέρεται στο κείμενο. 
«Η εμπρηστική επίθεση έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Ψυχικού αφιερώνεται σε όσους και όσες ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει λοιδωρήσει, συκοφαντήσει, εξευτελίσει και διαπομπεύσει όλα αυτά τα χρόνια» γράφουν οι δράστες.

Πηγή: madata.gr