Προσωπική επίθεση Τσίπρα στον πρωθυπουργό για τη διαχείριση της πανδημίας

0
53

Τα έξυπνα μέτρα και το μοντέλο ακορντεόν βάζει στο στόχαστρο η αντιπολίτευση με τον Αλέξη Τσίπρα να καλεί τον πρωθυπουργό να παραδεχτεί ότι απέτυχε με τα lockdown.
Το ακορντεόν το κλείνουμε, όταν δεν χρειάζεται και το ανοίγουμε, όταν δεν πρέπει. Θα περίμενα τον ίδιο τον πρωθυπουργό να πει συμπολίτες μου αποτύχαμε.

Το νομοθετικό μορατόριουμ που ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας δεν γίνεται αποδεκτό από την κυβέρνηση χρεώνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ την ευθύνη για τα καλέσματα σε διαδηλώσεις που επιβαρύνουν τη δημόσια υγεία.

«Σε αντάλλαγμα να σταματήσει να βγάζει κόσμο στους δρόμους, να υποκινεί πορείες και διαδηλώσεις;»

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε ο λανθασμένος ισχυρισμός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι ήταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που εντόπισε και επέστρεψε στη φυλακή το Χριστόδουλο Ξηρό μετά από άδεια που είχε λάβει επι κυβέρνησης Σαμαρά.

«Και πότε συνελήφθη ο Χριστόδουλος Ξηρός; Επι κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.»

«Όταν με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί κάποιος να διαπιστώσει τα ψέματά του, αντιλαμβάνεται κανείς ότι, Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά.»

«Είναι ώρα η κυβέρνηση να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα και να αφήσει την τεχνητή όξυνση με την αξιωματική αντιπολίτευση, που διχάζει και αποπροσανατολίζει. Τώρα πριν να είναι αργά.»

«Το επείγον, αυτή την κρίσιμη στιγμή, είναι να σωθούν ανθρώπινες ζωές κι αυτό μπορεί να εξασφαλιστεί με την άμεση επίταξη των μεγάλων ιδιωτικών κλινικών.»

https://www.megatv.com

Πηγή: madata.gr