Πρώτη συγκέντρωση στον ΠΑΟΚ με τεστ για Covid-19

0
65

περίοδο μπήκε από σήμερα ο ΠΑΟΚ. Οι Έλληνες παίκτες που θα συνθέσουν το ρόστερ της ομάδας, ο Κώστας Μέξας και οι συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο, βρέθηκαν στο PAOK Sports Arena, όπου υποβλήθηκαν στο απαιτούμενο τεστ ανίχνευσης κορονοϊού. 

Πριν αρχίσει η σχετική διαδικασία ο γιατρός του «Δικεφάλου», Ιωσήφ Γαβριηλίδης, ενημέρωσε τους «ασπρόμαυρους» για τα νέα δεδομένα που ισχύουν, λόγω του Covid-19.

Αύριο, εφόσον τα αποτελέσματα για τον κορονοϊό είναι αρνητικά, οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν στο «Παλατάκι» το απόγευμα. Νωρίτερα στη διάρκεια της αυριανής ημέρας, οι αθλητές του ΠΑΟΚ, ανά γκρουπ, θα αρχίσουν να υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις.

Η αυριανή ημέρα για τον ΠΑΟΚ περιλαμβάνει και την πρώτη άφιξη στο έδαφός του, ξένου παίκτη του. Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ, ειδικότερα, περιμένουν να υποδεχτούν τον Ελάιζα Μήτρου Λονγκ.

Ο Καναδός γκαρντ, με καταγωγή από την Ελλάδα, πρόκειται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στις 14:40. Στο δρόμο του θα βαδίσουν, μέχρι το τέλος Αυγούστου, και οι υπόλοιποι ξένοι αθλητές που θα αποτελέσουν μέλη του δυναμικού της ομάδας για τη σεζόν 2020-2021.

Πηγή: madata.gr