Πρωτοχρονιά για το Νίκο Χαρδαλιά με πυροσβέστες και αστυνομικούς

0
41

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς άλλαξε χρόνο στον Πυροσβεστικό Σταθμό Περιστερίου, μαζί με τα στελέχη της βάρδιας, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε για τις καθιερωμένες ευχές το Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου, το 251 στρατιωτικό νοσοκομείο, καθώς και το επιχειρησιακό κέντρο του ΕΚΑΒ.

Ο κ. Χαρδαλιάς επέλεξε με αυτό τον τρόπο να τονίσει τη διακλαδικότητα και τη διαρκή συνεργασία μεταξύ των φορέων που συνεπικουρούν την Πολιτική Προστασία στο έργο της, όπως είναι το Πυροσβεστικό Σώμα, η Ελληνική Αστυνομία, οι Ένοπλες Δυνάμεις και το ΕΚΑΒ, ενώ δεν παρέλειψε να τιμήσει και τους υγειονομικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της Covid-19.

Επισκεπτόμενος περιοχές της Δυτικής Αθήνας, όπου σημειώθηκε έξαρση της πανδημίας τις τελευταίες εβδομάδες, έστειλε για άλλη μία φορά το μήνυμα ότι η Πολιτική Προστασία είναι παρούσα όπου χρειάζεται.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ευχαρίστησε θερμά τα στελέχη της πρώτης γραμμής σε όλες τις υπηρεσίες που επισκέφθηκε για τη συνεισφορά τους στο έργο της Πολιτικής Προστασίας και αντήλλαξε ευχές για «μια νέα χρονιά, μια καλύτερη χρονιά».

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε πολλές περιοχές της χώρας, προκειμένου να εποπτεύσει όλες τις διαδικασίες πριν την έναρξη της Επιχείρησης «Ελευθερία». Μετέβη στις πέντε κεντρικές αποθήκες φύλαξης των εμβολίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Καρδίτσα και Ηράκλειο Κρήτης, αλλά και στον Προμαχώνα για την παραλαβή των πρώτων δόσεων εμβολίων που έφτασαν στην Ελλάδα.

Πηγή: madata.gr