Πρωτομαγιά με ψησταριές και γυμναστική στις ταράτσες της Θεσσαλονίκης

0
55

Μπορεί η φετινή Πρωτομαγιά να διαφέρει πολύ από τα προηγούμενα χρόνια λόγω των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς βρήκαν διαφορετικούς τρόπους να γιορτάσουν την αργία από τις ταράτσες τους! 

Σε πρωτόγνωρες συνθήκες εορτάζεται η φετινή επέτειος της Πρωτομαγιάς.

Στη Θεσσαλονίκη, δυο γυναίκες βγήκαν στη ταράτσα τους και με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό, γυμνάστηκαν κι έκαναν και yoga, ξεφεύγοντας για λίγο από το σπίτι, αλλά και τηρώντας τις τελευταίες μέρες της καραντίνας, καθώς τα περιοριστικά μέτρα θα ισχύσουν στο ακέραιο έως τη Δευτέρα.

Μετά το διαφορετικό από τα προηγούμενα Πάσχα, λόγω των μέτρων και το ψήσιμο του οβελία στις ταράτσες των πολυκατοικιών, σήμερα Πρωτομαγιά, πολλοί είναι οι Θεσσαλονικείς που επέλεξαν να γιορτάσουν την αργία της Πρωτομαγιάς ψήνοντας στις ταράτσες τους! Με σύμμαχο τον καλό καιρό, δεκάδες ταράτσες πολυκατοικιών μετατράπηκαν σε υπαίθριες ψησταριές! Από τον Εύοσμο και τους Αμπελόκηπους μέχρι την Τούμπα και την Καλαμαριά ψησταριές στήθηκαν και σε μπαλκόνια, ενώ κάποιοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατέβασαν ψησταριά στο πεζοδρόμιο.

Πηγή: madata.gr