Πύργος: Αγωνία για τον 40χρονο Θύμιο – Αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα

0
59

Οκτώ μέρες μετά την καταγγελία και τη μυστηριώδη του εξαφάνιση, οι έρευνες για τον εντοπισμό του παραμένουν άκαρπες.

Ο 40χρονος που κατήγγειλε ότι μια ομάδα ατόμων είχε κάνει κόλαση τη ζωή του, εξαφανίστηκε στον Πύργο της Ηλείας, με την κάθε μέρα να περνά βασανιστικά για τους λιγοστούς ανθρώπους που νοιάζονταν πραγματικά για εκείνον.

Όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του ήταν βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Ένα βίντεο που όπως είπε στους αστυνομικούς ήταν στημένο από εκείνους που το κατονόμασαν ως μανιακό, που κυνηγάει κόσμο, με ένα τσεκούρι στα χέρια.

Ο 40χρονος ζήτησε προστασία από τους αστυνομικούς και αρνήθηκε πως ήταν ο ίδιος στο επίμαχο βίντεο. Από εκείνη τη στιγμή όμως, τα ίχνη του χάθηκαν.

Το χρονικό της τραγικής ιστορίας
Ο Γολγοθάς του 40χρονου Θύμιου ξεκίνησε το 2008. Μετά από τροχαίο στην Τρίπολη με τη μηχανή που οδηγούσε, το πρόσωπό του παραμορφώθηκε. Έχασε τη δουλειά του, άλλαξε πόλη αφού όπως έλεγε δεν άντεχε να τον βλέπουν έτσι οι άνθρωποι που ήξερε και προσπαθούσε να τα φέρει βόλτα με ένα επίδομα 626 ευρώ που έπαιρνε κάθε δίμηνο.

«Γλίστρησα, μου έφυγε η μηχανή, πήγα και χτύπησα σε ένα σίδερο και ήτανε κομμένο».

Το 2011, μέσα από συνέντευξη σε τοπικό μέσο, ο ίδιος ζητούσε βοήθεια που όμως δεν ήρθε από πουθενά.

«Θα ήθελα πιο πολύ να κοιτάξουνε να βρεθεί κάποιος γιατρός να με πάρει ένα τηλέφωνο να κανονίσουμε να πάει να με δει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Μόνος, κλεισμένος στον εαυτό του, με την ψυχολογία του διαλυμένη. Να αισθάνεται καθημερινά πως ο κόσμος του έχει καταρρεύσει, πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη κι πως όλοι όσοι τον πλησιάζουν θέλουν να του κάνουν κακό.

Όπως οι νεαροί που είχαν φτάσει στο σημείο να ρίχνουν κροτίδες στο σπίτι που έμενε, επειδή το έβρισκαν αστείο.

Δικά του νέα δεν έχει πλέον ούτε η γυναίκα που του είχε παραχωρήσει το σπίτι της, τα τελευταία χρόνια για να μένει. Με δηλώσεις της, στην εφημερίδα «Πατρίς» είπε ότι κάποια στιγμή σταμάτησε να πληρώνει το ενοίκιο, αλλά δεν του έκανε έξωση επειδή σεβάστηκε τα προβλήματά του. Αυτά που τον είχαν κάνει να υποφέρει.

Πλέον οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου συνεχίζονται, με την ελπίδα σύντομα να βρεθεί ζωντανός και να κλείσει με αίσιο τρόπο το θρίλερ της εξαφάνισής του.

Πηγή: madata.gr