Ραγκούσης: Μοντέλο διακυβέρνησης της ΝΔ η απόκρυψη της αλήθειας

0
91

Τα βέλη του κατά της κυβέρνησης στρέφει ο Γιάννης Ραγκούσης, σημειώνοντας πως “είναι μοντέλο διακυβέρνησης και όχι μεμονωμένα περιστατικά η απόκρυψη της αλήθειας για το περιστατικό στη Μιχαλακοπούλου, καθώς και η απόκρυψη της λίστας Πέτσα”.

Σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ότι “για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της αποθράσυνσής τους, πριν από λίγες ημέρες -στη δεύτερη κατά σειρά ερώτηση που τους υποβάλαμε για τον ξυλοδαρμό μοτοσικλετιστή από Πραιτωριανούς του Μαξίμου- απάντησαν (φωτογραφία που επισυνάπτεται) ως εξής: «…ουδέν έχουμε να επισημάνουμε ή να προσθέσουμε πλέον των ειρηθέντων κατά την ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας επί της … Επίκαιρης Ερώτησης …»”.

Δηλαδή, αναφέρει ο κ. Ραγκούσης “ακόμη και σήμερα, παρά την ύπαρξη βίντεο καθώς και τόσων πολιτών που ήταν παρόντες, τολμούν και επιμένουν σε όσα ψέματα έχουν ήδη πει. Δηλαδή, πως δεν υπήρχε ούτε συνοδεία, ούτε συνοδός-επομένως συνεχίζουν να αποκρύπτουν το κυβερνητικό στέλεχος που οι αστυνομικοί συνόδευαν -καθώς και πως ήταν μόνον ένας ο αστυνομικός στο επεισόδιο”.

Καταλήγοντας, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως “εάν συμπεριφέρονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, με αυτόν το χυδαία αλαζονικό τρόπο-χρησιμοποιώντας τόσα αδίστακτα ψέματα-τότε εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος πως θα συμπεριφερθούν στον κάθε μεμονωμένο πολίτη που θα θεωρήσουν ότι αποτελεί εμπόδιο στην πορεία τους;”.

Πηγή: madata.gr