Ραντεβού τέλος σε Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka. Ανοιχτά μόνο για click away

0
55

Ανοιχτό παραμένει το δίκτυο καταστημάτων του ομίλου Inditex (Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho) αλλά μόνο για click away, καθώς από χθες το βράδυ η ψηφιακή πλατφόρμα κλεισίματος ραντεβού για αγορές εντός καταστήματος (click inside) «έπεσε».

 Πηγές προσκείμενες στην εταιρεία ανέφεραν στο imerisia.gr πως θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο ημέρες για να επανέλθει το σύστημα των ραντεβού, που έχει αναπτυχθεί από ελληνική εταιρεία τεχνολογίας. Γι’ αυτό εξάλλου αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστές οι πόρτες των καταστημάτων από σήμερα το πρωί στις «κόκκινες» περιοχές (Αττική, Πάτρα, Χαλκίδα) και να λειτουργήσει μόνο η υπηρεσία click away.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τεχνικό και μόνο είναι το θέμα της αναστολής του click inside και σε καμιά περίπτωση δεν άλλαξαν γνώμη, όπως συνέβη με την περίπτωση της Jumbo που από χθες ανακοίνωσε ότι κλείνει εκ νέου τα καταστήματα στις «κόκκινες» περιοχές.

Επιπλέον επανέλαβαν πως ο λόγος που δεν λειτούργησαν τα καταστήματα του ομίλου στις «κόκκινες» περιοχές το περασμένο Σάββατο και τη Δευτέρα οφείλεται στο γεγονός ότι δεν προλάβαιναν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Υπενθυμίζεται πως το ΦΕΚ δημοσιεύθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Για τις σχεδόν δύο ημέρες που τα καταστήματα Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius και Oysho (τα καταστήματα Zara Home λειτουργούσαν από την αρχή μόνο με click away) η ανταπόκριση των καταναλωτών ήταν θεαματική. Να σημειωθεί ότι η παραμονή των πελατών μέσα στο κατάστημα έχει οριστεί στη μισή ώρα. Οι καταναλωτές που είχαν κλείσει ραντεβού από σήμερα και μετά και δεν κατάφεραν να επισκεφτούν τα καταστήματα, ενημερώθηκαν με sms για την ακύρωση των επισκέψεων τους.

Να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα ο ισπανικός όμιλος Inditex δραστηριοποιείται με 7 αλυσίδες οι οποίες διαθέτουν αθροιστικά δίκτυο 163 καταστημάτων στο οποίο απασχολούνται περίπου 4.000 εργαζόμενοι.

Πηγή: madata.gr