Ριχάρδος: Το πρώτο πράγμα που άκουσα στη φυλακή ήταν καλώς ήρθες boss

0
33

Βρέθηκε στη φυλακή κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο χρυσού. Αλλά από χθες (30.03.2021) ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος είναι αθώος με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας.

Το οριστικό βούλευμα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθήνας αθώωσε οριστικά τον Ριχάρδο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή T-live στον ALPHA και την Τατιάνα Στεφανίδου για τη δικαστική του περιπέτεια. 

«Η περίοδος ήταν πολύ άσχημη στη ζωή μου, διότι υπήρχαν μεγάλες κατηγορίες. Εγώ ήξερα ότι ήμουν αθώος. Δεν είχα στείλει ούτε ένα γραμμάριο χρυσού, εκτός των ελληνικών τελωνείων. Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη, που έστω και αργά, δεν είχε τα στοιχεία νωρίτερα, κατάλαβε την απόλυτη αθωότητά μου» ανέφερε ο ενεχυροδανειστής.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Βρέθηκα από το roof garden ενός φοβερού εστιατορίου της Ελλάδας στη φυλακή, είναι πολύ αστείο. Όπως καταλαβαίνετε δε γνώριζα την παρακολούθηση, πέρασα 5-6 μέρες στα κρατητήρια και 12 μέρες στη φυλακή, μέχρι την οριστική απαλλαγή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Το πρώτο που άκουσα όταν μπήκα στη φυλακή, είναι “καλώς ήρθες boss”. Καταλαβαίνετε το κλίμα που ακολούθησε. Αυτό σήμαινε ότι ενώ δεν τους γνώριζα, ήθελαν να είμαι αφεντικό τους».

Πηγή: madata.gr