Ρόδος: Δεν θα σταματήσω να ψάχνω την αλήθεια, λέει ο κατηγορούμενος για τον φόνο του πατέρα του

0
51

«Ψάχνω την αλήθεια για τον πατέρα μου και δεν θα σταματήσω» δηλώνει ο 40χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του στη Ρόδο, με τον ίδιο να τονίζει πως έχει στιγματιστεί.

Ο 40χρονος, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Live News», αναφέρει: «Είμαι πολύ καταβεβλημένος ψυχολογικά, είμαι πολύ χάλια και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως αισθάνομαι. Ζούμε σε μία μικρή κοινωνία στη Ρόδο κι έχω στιγματιστεί σαν άνθρωπος. Ψάχνω την αλήθεια για τον πατέρα μου και δεν θα σταματήσω».

Από την πλευρά της, η δικηγόρος του, Δέσποινα Γρύλλη, τονίζει πως αύριο θα λάβουν τα αντίγραφα της δικογραφία, αναφέροντας ότι υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν την αθωότητα του 40χρονου, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

«Είναι πλεκτάνη, είμαι αθώος», λέει ο 40χρονος

Σε χθεσινές του δηλώσεις, ο 40χρονος κατηγορούμενος για τον φόνο του πατέρα του στη Ρόδο ανέφερε: «Όταν βρήκα τον πατέρα μου στις 14 Ιουνίου, είχα σταματήσει έξω από το σπίτι. Ακριβώς στη μεσοτοιχία που βρισκόμαστε, μένει κάποια γειτόνισσά μας. Εκείνη τη στιγμή με φώναξε η κοπέλα αυτή για να πάω να πάρω κάποιο πριόνι και να πάω στη μεσοτοιχία για να κόψω κάποιο δέντρο επειδή έμπαιναν τα μυγάκια μέσα. «Με κάλεσαν από την ασφάλεια (…) και κατέβηκα μαζί με την αδελφή μου στο αστυνομικό τμήμα και μας έδωσαν κάποιο χαρτί. Με κήρυξαν ποινικά διώξιμο, ότι εγώ έκανα δηλαδή το έγκλημα. Στις 14 Ιουνίου ξεκίνησε το μαρτύριό μου εμένα, με κατηγόρησαν ότι σκότωσα τον πατέρα μου», είπε και συμπλήρωσε: «Με κατηγόρησαν για χίλια δυο πράγματα. Ασκήθηκε ποινική δίωξη αλλά δεν τους άρεσαν αυτά που τους έλεγα εγώ. Για να σας δώσω μια πλήρη εικόνα πώς με κατηγόρησαν εμένα, με κατηγόρησαν ότι 12 Ιουνίου και 14 που βρήκα τον πατέρα μου νεκρό, με πιάνει η κάμερα που έμπαινα από τον Άη Γιάννη μέσα. Στις 13 Ιουνίου, δεν με πιάνει καθόλου η κάμερα, που είχα μπει μέσα στον πατέρα μου και η ώρα ήταν γύρω στις 15.00 με 15.30 και είχα κάτσει μέχρι τις 17.30».

«Ήταν ζωντανός και μάλιστα, το είχα αράξει το μηχανάκι μου έξω από το σπίτι, εκεί στην αυλή, μπαίνω μέσα, φώναζα μπαμπά, βγήκε έξω, φορούσε τις πυτζαμούλες του, μου έκανε με το χέρι ”έλα μέσα”, μπήκα μέσα, μου έβαλε μια πορτοκαλάδα ήπια και καθόμασταν και συζητούσαμε για χίλια δυο πράγματα (…) και με κατηγόρησαν οι κύριοι ότι καθόμουν και μιλούσα με τον νεκρό τρεις ώρες. ”Τα σχεδίασες όλα τέλεια για να μη σε βρούμε τόσο καιρό”. Εγώ; Εγώ ήμουν αυτός που έβγαινα στην Αγγελική Νικολούλη και έλεγα για το θέμα μου» συνέχισε.

Και πρόσθεσε: «Τώρα, βρίσκομαι αυτήν την στιγμή, σε πλεκτάνη. Οι συγκεκριμένοι τρεις αστυνομικοί προσπαθούν εις βάρος μου γιατί δεν έχουν βρει κάτι χειροπιαστό. Εγώ είχα πει ότι έχασαν πολύτιμο χρόνο και δεν με άκουγε κανένας. Ασχολιόντουσαν μόνο με εμένα. Γιατί ασχολήθηκαν με εμένα; Τους έδωσα πάρα πολλά στοιχεία που δεν τα αξιοποίησαν. Τους έδωσα κάποιες υποψίες που είχα στο μυαλό μου για κάποια άτομα».

Πηγή: madata.gr