Ρόδος: Βρέθηκε δουλειά για τη μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε

0
95

Ευχάριστα είναι τα νέα στην υπόθεση της Ρόδου που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την λιποθυμία μιας 9χρονης από την πείνα μέσα σε φούρνο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζήτημα της εργασίας της άνεργης μητέρας λύθηκε καθώς με παρέμβαση του ΓΓ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Σταμάτη βρέθηκε εργασία στην μητέρα της 9χρονης και μάλιστα με τηλεργασία για να μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό των δύο ανήλικων παιδιών της.

Όπως αποκαλύφθηκε, η μητέρα της 9χρονης ζούσε ένα δράμα τον τελευταίο καιρό όντας άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος αφού λόγω κορονοϊού η σεζόν στο νησί δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Παράλληλα είναι διαζευγμένη – μονογονέας δίδυμων κοριτσιών που όπως είπε δεν είχε χρήματα ούτε για το φαγητό των παιδιών της. “Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι μια μητέρα με δυο παιδιά και δεν έχω να τα ταίσω” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η άνεργη μητέρα ενώ αποκάλυψε πως μια μέρα μετά τους έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών.

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων της Ρόδου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Τακτοποιήθηκε το θέμα της οικογενείας με το 9χρονο κορίτσι που λιποθύμησε»

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, προ δυο ημερών, θορυβήθηκε με το άκουσμα της λιποθυμιάς ενός 9χρονου κοριτσιού, από την πεινά, η μητέρα του οποίου είναι εποχιακή ξενοδοχοϋπάλληλος και χωρίς εισόδημα εδώ και μήνες.

Ευτυχές το γεγονός ότι, με την συμβολή τόσο φορέων όσο και πολιτών, το θέμα της οικογενείας έχει τακτοποιηθεί, οπότε και θεωρείται λήξαν για το Σωματείο μας.

Παρ’ όλα αυτά, μιας και οι συνάδελφοι του κλάδου μας ίσως βρίσκονται στην δυσκολότερη έως τώρα οικονομική θέση, παρακαλούμε, τους αρμοδίους της κυβέρνησης, να λάβουν τα ανάλογα μέτρα ώστε να μην ξανά υπάρξουν τέτοιες εικόνες ούτε στο νησί μας αλλά ούτε και στην υπόλοιπη χώρα.

Με πληροφορίες από dimokratiki.gr

Πηγή: madata.gr