Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί επέμενε να της δώσουν πίσω το πανάκι της Ίριδας;

0
60

 Προβληματισμό προκαλεί το κίνητρο πίσω από το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου να πάρει πίσω το πανάκι της Ίριδας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρεται στην κατάθεσή του στο πανάκι της Ίριδας, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να το θέλει πίσω για συναισθηματικούς λόγους.

Ωστόσο, η κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας, στις 10/10/2022 ανατρέπει τον παραπάνω ισχυρισμό. Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου εξήγησε στην κατάθεσή της τι ισχυρίστηκε η αδερφή της σχετικά με το αίτημά της να πάρει πίσω το πανάκι του βρέφους.

«Τότε δεν μου το είχε πει. Τώρα, όταν βγήκε στη δημοσιότητα το θέμα και το άκουσα και εγώ, τη ρώτησα γιατί και μου είπε ότι είχε ακούσει να συζητάνε κάτι ο κ. Ηλιάδης και η κ. Τσιόλα και φοβήθηκε ότι θα έκαναν κάτι περίεργο στο πανάκι. Επειδή ο κ. Ηλιάδης την είχε παραπέμψει σε ψυχίατρο και πίστευε η Ρούλα ότι είχε εμμονή μαζί της, που πράγματι είχε, όπως πίστευε και ο Μάνος, πίστευε ότι θα έκαναν κάτι περίεργο με το πανάκι», ανέφερε στην κατάθεσή της.

Εκείνο που πιθανολογείται είναι πως η Ρούλα Πισπιρίγκου αντιλήφθηκε ότι υπάρχουν εις βάρος της υποψίες για τους θανάτους των παιδιών και έκρινε πως ο πρώτος στόχος για να μην ενοχοποιηθεί ήταν να ζητήσει πίσω το πανάκι της Ίριδας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Live News του Mega ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου έρχεται νέο επιστημονικό δεδομένο, με τους γιατρούς να επαναφέρουν στο προσκήνιο το σύνδρομο Μινχάουζεν.

Τι λέει στο Tlive η φίλη της Ρούλας που φέρεται να γνώριζε για το σπέρμα & τα μάγια
“Εγώ έκανα παρέα με τη Ρούλα. Θεωρώ ότι το μήνυμα το έστειλε γιατί ήθελε να κρατήσει τον Μάνο. Προσπαθούσε να τον κρατήσει. Το μήνυμα είναι περίπου την ίδια περίοδο που έγιναν τα ανώνυμα τηλεφωνήματα σε εσάς. Της απάντησα στο μήνυμα, ο διάλογος μας ήταν μεγάλος.

Τα μηνύματα αυτά, όντως, ο Μάνος τα έμαθε πρόσφατα. Δεν μπορείς να κρύβεις στοιχεία, με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. Σέβομαι ότι η διαδικασία στο ακροατήριο είναι σε εξέλιξη. Η μητέρα του Μάνου είναι μία γυναίκα ήπιων τόνων”, δήλωσε στην εκπομπή “T-live” της Τατιάνας Στεφανίδου.

Πηγή: madata.gr