Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μαμά, γιατί τρέμω;» – Το λάθος που προβλημάτισε την παιδίατρο

0
73

Μια γιατρός από το Ωνάσειο άρχισε να αναρωτιέται αν κάτι πήγαινε στραβά με την 33χρονη μητέρα, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου της περιέγραψε ένα από τα «επεισόδια» του παιδιού. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε συνεχώς στους γιατρούς τα επεισόδια με σπασμούς της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας, την οποία κατηγορείται ότι σκότωσε με θανατηφόρα δόση κεταμίνης. Οι γιατροί, όμως, αυτά τα επεισόδια δεν τα είδαν ποτέ, γεγονός που τους είχε προβληματίσει.

Το «επεισόδιο» και το λάθος
Ένα λάθος της μητέρας στην περιγραφή των επεισοδίων που πάθαινε το παιδί φαίνεται ότι προβλημάτισε μια παιδίατρο. Όταν το κοριτσάκι εισήχθη στο Ωνάσειο για να βαλει απινιδωτή, σε συζήτηση που είχε η 33χρονη με την παιδίατρο για τους σπασμούς της Τζωρτζίνας στο σπίτι, έκανε ένα λάθος, το οποίο και εντόπισε η γιατρός και το ανέφερε στην κατάθεσή της.

«Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα είχε ξανακάνει σπασμούς στο σπίτι τους στην Πάτρα και εξαιτίας αυτών των σπασμών πήγαν στο νοσοκομείο, όπου έπαθε η Τζωρτζίνα την ανακοπή. Όταν της ζήτησα να μου περιγράψει τη φύση του επεισοδίου, μου απάντησε ότι η Τζωρτζίνα έτρεμε και της είπε “μαμά κοίτα πως τρέμω. Γιατί τρέμω;”», ανέφερε η παιδίατρος, Σταυρούλα Μπούντα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star. 
Ωστόσο, σε γενικευμένους σπασμούς ο ασθενής δεν έχει επικοινωνία, γι’ αυτό και η παιδίατρος ζήτησε από τη μητέρα της 9χρονης να της διευκρινίσει αν όντως το παιδί είχε επικοινωνία κατά το αναφερόμενο επεισόδιο.

Η κατηγορούμενη προσπάθησε να το «μπαλώσει», λέγοντας ότι το παιδί αρχικά είχε επικοινωνία, την οποία στη συνέχεια απώλεσε, ωστόσο, δεν έπεισε την γιατρό

Πηγή: madata.gr