Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέος διάλογος με τον Μάνο – Ανησυχούσε μήπως έχει βλάβη στο συκώτι

0
72

Νέες αποκαλύψεις έρχονται καθημερινά στο φως για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα που είχε εξετάσει τη σορό της Μαλένας μετά τον θάνατό της το 2019 και γνωμάτευσε ότι η μικρή πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια, κατέθεσε χθες στις Αρχές.

Η κα Τσάκωνα επέμεινε πως η γνωμάτευσή της με τα τότε δεδομένα ήταν σωστή, ωστόσο επεσήμανε πως, υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων, μετά δηλαδή και από τους άλλους δύο θανάτους, η υπόθεση θα πρέπει να ερευνηθούν αναλυτικά ξανά όλα τα στοιχεία.

Η κλήση αυτή της ιατροδικαστού γεννάει νέα ερωτήματα: Τι έχει μεσολαβήσει από τη στιγμή που οι έμπειροι ιατροδικαστές και τοξικολόγοι ανέλαβαν να διερευνήσουν από το μηδέν τον αιφνίδιο θάνατο της Μαλένας; Υπάρχει νέο παθολογοανατομικό πόρισμα με το οποίο θα συμφωνήσει ή θα διαφωνήσει η κα Τσάκωνα; Έχει ανευρεθεί νέα ουσία που δεν βρέθηκε στις πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις;

Σήμερα, το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου έκανε μία νέα αποκάλυψη για το θρίλερ της Πάτρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού, η Ρούλα Πισπιρίγκου δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Μαλένας είχε εκφράσει στον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη ότι και η ίδια μπορεί να έχει βλάβη στο συκώτι και ότι έχει πάει στον γιατρό και περιμένει τις απαντήσεις. Μάλιστα, τότε, χαρακτήριζε τα όσα της συνέβαιναν ως μία νέα δοκιμασία που της έστειλε ο Θεός, ενδεχομένως και την τελειωτική.

Δείτε τον διάλογο που είχε η 33χρονη με τον σύζυγό της, μέσω viber:
Ρούλα: Η μάνα μου μού είπε ότι αν ήταν ηπατίτιδα θα είχα αυτό το κίτρινο χρώμα και στα μάτια κίτρινο. Γενικά πρόβλημα με το συκώτι.

Μάνος: Μην ακούς τι σου λέει ο καθένας. Θα ακούσουμε τι θα πουν οι γιατροί.

Ρούλα: Μου είπε να πω, αν δεν γίνει διάγνωση να μην φύγω.

Μάνος: Και αυτή τη φορά δεν θα ακούσουμε μόνο έναν. Να σου κάνουν όλες τις εξετάσεις εκεί πέρα. Απλά, δεν θέλω να αγχώνεσαι.

Ρούλα: Σε αγαπώ πολύ.

Μάνος: Ό,τι είναι θα το βρούμε. Κι αν όχι εδώ, στην Αθήνα. Θα πάμε όπου χρειαστεί. Κι εγώ σε αγαπώ πάρα μα πάρα πολύ.

Ρούλα: Μα δεν έχω αγχωθεί. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ο Θεός στέλνει δοκιμασίες συνέχεια και εγώ έχω αποδείξει ότι τα καταφέρνω… Ίσως να είναι μία ακόμα, ίσως και η τελευταία. Το μόνο που με κάνει ευτυχισμένη και δυνατή είναι που σε γνώρισα. Και που έχω τα παιδιά μου.

Μάνος: Τελευταία θα είναι ζωή μου. Μαζί θα είμαστε σε όλα.

Ρούλα: Τελευταία, εννοώ τελειωτική.

Μάνος: Μην ακούω βλακείες. Όλα θα πάνε καλά. Όλα λύνονται πλέον.

Ρούλα: Μακάρι, ο Θεός είναι μεγάλος…

Όπως μετέδωσε η ίδια εκπομπή, μυστήριο αποτελεί και το γεγονός ότι η Τζωρτζίνα, το διάστημα που ήταν άρρωστη η Μαλένα, είχε κάνει μία ζωγραφιά στο χαρτί με το λογότυπο ενός φαρμάκου που χορηγείται σε ασθενείς οι οποίοι πάσχουν συνήθως από καρκίνο στα νεφρά ή το ήπαρ.

Πηγή: madata.gr