Ρούλα Πισπιρίγκου: Πάσχα στο κελί με εξομολόγηση, φωτογραφίες και λαμπάδες

0
109

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, πέρασε το Πάσχα στο αναρρωτήριο των φυλακών Κορυδαλλού, που έχει διαμορφωθεί ειδικά, για τη κράτηση της, στον πρώτο όροφο του καταστήματος. Την Μ. Παρασκευή, ζήτησε και έτσι έγινε τελικά, ο ιερέας των φυλακών να πάει στο κελί της. Εκεί, η γυναίκα που κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη κορούλα της, εξομολογήθηκε τις αμαρτίες της και σήμερα το πρωί, ο ίδιος ιερέας την κοινώνησε.

Από τους συγγενείς της, τη μητέρα, τον πατριό και την αδελφή της που έφτασαν στην Αθήνα για το έκτακτο επισκεπτήριο του Μ. Σαββάτου, είχε ζητήσει να φέρουν τρεις λαμπάδες, μία για κάθε παιδί, μιας και φέτος θα ήταν η πρώτη χρονιά που δεν θα πήγαινε η ίδια στο νεκροταφείο.

Το Μ. Σάββατο ωστόσο, ήταν και η πρώτη φορά που ζήτησε για να έχει μαζί της στο κελί τις τρεις φωτογραφίες των παιδιών της. Από τις 5 Απριλίου που προφυλακίστηκε, μόλις πριν τρεις ημέρες, η μητέρα των τριών κοριτσιών, η γυναίκα που ήδη κατηγορείται ως η δολοφόνος της μικρής Τζωρτζίνας, τώρα θυμήθηκε να ζητήσει φωτογραφίες από τα τρία αγγελούδια.

Στο πρώτο επισκεπτήριο η πρώτη έννοια ήταν η τηλεόραση, για να μπορεί να παρακολουθεί όλα όσα μεταδίδουν τα μέσα για την υπόθεσή της, το τι λέει ο Μάνος για εκείνη, τα τσιγάρα, χρήματα για να μπορεί να αγοράζει πράγματα από το κυλικείο και φυσικά πολλές… πάρα πολλές τηλεκάρτες για να μιλά ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο. Κυρίως, σχολιάζοντας σε δημοσιογράφους τα όσα παρακολουθούσε. Για τα παιδιά της τότε, ούτε λόγος… Σαν να μην της είχε περάσει τόσες ημέρες καν η σκέψη τους από το νου της.

Και στο δεύτερο επισκεπτήριο, οι συγγενείς της, της άφησαν ξανά χρήματα, μιας και το φαγητό των φυλακών δεν φαίνεται να της αρέσει. Της έφεραν επίσης, τσιγάρα και φυσικά… πολλές… πάρα πολλές τηλεκάρτες. Ένα επισκεπτήριο, ωστόσο, που κράτησε δύο ολόκληρες ώρες λόγω των ημερών και όχι μόνο μισή, όσο διαρκεί συνήθως.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, χθες, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου που η Τζωρτζίνα θα γιόρταζε αν ήταν στη ζωή, η Ρούλα Πισπιρίγκου, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Γλέντι…βρέξει – χιονίσει
Την ώρα που νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το τρικούβερτο γλέντι στο οποίο φέρεται να συμμετείχε η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρσι το Πάσχα, την ώρα μάλιστα που η Τζωρτζίνα έδινε μάχη στο νοσοκομείο, το LIVE NEWS αποκαλύπτει φωτογραφίες από το τσίκνισμα του Μάνου Δασκαλάκη τον Μάιο του 2019.

Και να φανταστεί κανείς ότι είχαν περάσει μόλις 17 ημέρες από τον αιφνίδιο θάνατο του πρώτου παιδιού, της Μαλένας.

Οι σχετικές φωτογραφίες που ανέβηκαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με την λεζάντα #είναι τρελός ο ψήστης δείχνουν τον Μάνο Δασκαλάκη να ψήνει ανέμελος και χαμογελαστός με φίλους και γνωστούς σαν να μην συνέβη τίποτα.

Mega.com

Πηγή: madata.gr