Ρούλα Πισπιρίγκου: Πέντε νέα στοιχεία που μαρτυρούν την ενοχή της

0
52

Νέα στοιχεία και μαρτυρίες που φαίνεται να επιβαρύνουν την θέση της 34χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα που κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της, την περίοδο 2019-2022 φαίνεται να ανακύπτουν τις τελευταίες ημέρες.

Ιδιαιτέρως αρνητικά στοιχεία για την κατηγορουμένη έχουν ανακύψει από τις συνεννοήσεις με μέντιουμ που είχε στις αρχές Φεβρουαρίου 2022 -δηλαδή λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας – για να «κάνει μάγια» στον σύζυγο της.

Κάτι που θεωρείται από νομικούς ενδεικτικό της εμμονής που είχε η 34χρονη μητέρα με τον σύζυγο της κι αυτό φαίνεται να οδήγησε στους φόνους.

Με κύριο ενδιαφέρον στις αλλεπάλληλες σαφείς πλέον καταθέσεις του πρώην συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη που συνέδεσε διενέξεις και ύποπτες συμπεριφορές της 40χρονης με τις αποδιδόμενες ανθρωποκτονίες των τριών κοριτσιών.

Επιπλέον ιδιαιτέρως αρνητικά στοιχεία για την κατηγορουμένη έχουν ανακύψει από τις συνεννοήσεις με μέντιουμ που είχε στις αρχές Φεβρουαρίου 2022 -δηλαδή λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας κι εν μέσω του «πένθους» της – για να «κάνει μάγια» στον σύζυγο της.

Κάτι που θεωρείται από νομικούς ενδεικτικό της εμμονής που είχε η 34χρονη μητέρα με τον σύζυγο της κι αυτό φαίνεται να οδήγησε στους φόνους.

Οι καταθέσεις των ιατροδικαστών

Με νέα ενδεικτικά στοιχεία που ανακύπτουν από τις διαμάχες ιατροδικαστών και παθολογοανατόμων που είχαν προχωρήσει σε ορισμένες από τις πρώτες πραγματογνωμοσύνες για τις αιτίες θανάτου των κοριτσιών.

Καθοριστικής σημασίας θεωρούνται στοιχεία που έχουν ανακύψει από νεότερες καταθέσεις ιατροδικαστών και παθολογοανατόμων που είχαν αποφανθεί αρχικά για τις αιτίες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.

Αποδίδοντας τον θάνατό τους σε παθολογικά αιτία. «Πυλώνας» αυτών των γνωματεύσεων ήταν το πόρισμα παθολογοανατόμου από τα Ιωάννινα που είχε αναφέρει με απόλυτη κατηγορηματικότητα ότι η Ίριδα παρουσίαζε «αγενεσία φλεβόκομβου» , δηλαδή ανυπαρξία ενός βασικού ιστού για την λειτουργία της καρδιάς της.

Συμπληρώνοντας ότι υπήρχε ο μηχανισμός να λειτουργήσει η καρδιά της Ίριδας ανεξαρτήτως αν διέγνωσε ή όχι τον φλεβόκομβο.

Δηλώνοντας ότι από την διεθνή βιβλιογραφία δεν μπορεί να στηριχθεί αυτή η θεωρία για την ανυπαρξία φλεβόκομβου.

Δηλαδή σε μία πλήρη ανατροπή των όσων ανέφερε μέχρι τώρα αλλά και των εκτιμήσεων δεκάδων ιατρών ότι «αν το άτυχο κοριτσάκι δεν είχε φλεβόκομβο –σε ένα σπανιότατο παγκοσμίως νόσημα- δεν θα μπορούσε να ζήσει περισσότερο από λίγες ώρες.

Επιπλέον αντίστοιχες μεταβολές εντοπίζονται και στις αρχικές εκτιμήσεις για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας.

Πηγή: megatv.com

Πηγή: madata.gr