Ρούλα Πισπιρίγκου: Πληροφορίες ότι ο Απόστολος Λύτρας εγκαταλείπει την υπεράσπισή της

0
62

Οι εξελίξεις μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας είναι ραγδαίες. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την Πάτρα και ολόκληρο το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέχρι πρότινος συνήγορός της κατηγορούμενης, Απόστολος Λύτρας εγκαταλείπει την υπεράσπισή της.

Σημειώνεται πως ενώπιον της Ανακρίτριας θα οδηγηθεί σήμερα η γυναίκα που από το απόγευμα της Τετάρτης, είναι κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της στο Νοσοκομείο Παίδων στις 29 Ιανουαρίου.

Η μητέρα, που μέσα σε διάστημα τριών ετών έχασε και τα τρία παιδιά της, καλείται να λογοδοτήσει για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την απολογία της από τη δικαστική λειτουργό.

Πώς έφτασαν στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου
Ήταν τόσο τοξικά τα επίπεδα της κεταμίνης, που αρκούσαν μόλις 20 λεπτά για να χάσει τη ζωή του το 9χρονο κορίτσι. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, γνώριζαν πολύ καλά από την έρευνα που είχαν διεξάγει, ότι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πριν τον αιφνίδιο θάνατο του παιδιού, στο δωμάτιο που νοσηλευόταν, βρισκόταν μόνο η 33χρονη μητέρα του, που συνελήφθη χθες από τις αρχές.

Κανένα ιατρικό πρωτόκολλο, ούτε και η προβλεπόμενη φαρμακευτική αγωγή της Τζωρτζίνας, δεν δικαιολογούσαν την χορήγηση της θανατηφόρας σε μεγάλες ποσότητες κεταμίνης, μια ουσία που συνήθως χρησιμοποιείται ως… αναισθητικό ζώων. Σε μικρότερες ποσότητες χορηγείται σε ανθρώπους για βαριάς μορφής κατάθλιψη.

Όλο το προηγούμενο διάστημα τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών, συνέθεταν το σκηνικό των τελευταίων 60 λεπτών της ζωής της Τζωρτζίνας, αναζητώντας τη λύση του μυστηρίου.

Αφού είχαν σχηματίσει μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι και πότε μπήκαν στο μονόκλινο δωμάτιο και για τα αποτέλεσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, κατέληξαν στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πηγή: madata.gr