Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μήνυμα που την καίει – Απάντηση Δασκαλάκη στη μήνυση του Κούγια

0
12

Η εκπομπή “T-live” της Τατιάνας Στεφανίδου, αποκάλυψε το μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου που φαίνεται ότι την «καίει» και θα προσκομίσει στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης στο δικαστήριο.

Στο εν λόγω sms η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, σαν να προαναγγέλλει μία ημέρα πριν από την ανακοπή καρδιάς της Τζωρτζίνας, τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Υπάρχει, δηλαδή μήνυμα της μητέρας πριν υποστεί την ανακοπή η 9χρονη, που φαίνεται ότι λέει «και πού να δεις τι θα γίνει αύριο».

Αυτό το μήνυμα κρίνεται ίσως το πιο σημαντικό και έχει περάσει πλέον στα χέρια του Μάνου Δασκαλάκη από την πρώην κολλητή φίλη της εν διαστάσει συζύγου του.

Η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη στη μήνυση του Αλέξη Κούγια

Ο συνήγορος του πατέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα δήλωσε: «Έχει δικαίωμα η υπεράσπιση να καταθέσει τη συγκεκριμένη μήνυση. Ωστόσο, είναι μάλλον μία προσπάθεια να απομακρύνει το ενδιαφέρον από το πραγματικά σημαντικό, δηλαδή τι θα πουν οι γιατροί. Ο κ. Δασκαλάκης επίσης κατέθεσε στο ακροατήριο πράγματα τα οποία δεν είχαν προκύψει για να ερωτηθούν νωρίτερα στη διαδικασία. Το ίδιο ακριβώς έγινε και σήμερα, με την πρώτη γιατρό που εξετάστηκε».

πηγή: newsit.gr

Πηγή: madata.gr