Σακελλαροπούλου για σεισμό στην Τουρκία: Οι ήρωες της ΕΜΑΚ κερδίζουν τον θαυμασμό όλου του κόσμου

0
66

Για τον σεισμό στην Τουρκία και την μάχη που δίνουν οι άνδρες της ΕΜΑΚ για να σώσουν ανθρώπους μίλησε η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κ.Σακελλαροπούλου με ανάρτησή της στο Facebook σημείωσε πως «οι ήρωες της ΕΜΑΚ, που παλεύουν ανάμεσα στα χαλάσματα στα βάθη της Ανατολής, κερδίζουν τον θαυμασμό όλου του κόσμου και μας κάνουν περήφανους».

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ.Σακελλαροπούλου: «Αυτές τις μέρες, συγκλονισμένοι από το ανείπωτο δράμα που εκτυλίσσεται στη νοτιοανατολική Τουρκία και τη βόρεια Συρία, με τους χιλιάδες νεκρούς, νιώθουμε βαθύτατη συγκίνηση για τη μάχη που δίνουν οι Έλληνες διασώστες, μάχη ζωής ενάντια στον θάνατο.

Αψηφώντας το ενδεχόμενο μετασεισμών ή περαιτέρω κατάρρευσης των ερειπωμένων κτιρίων, γενναίοι απέναντι στον κίνδυνο, οι άνδρες της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών μας θυμίζουν, με πράξεις και όχι με λόγια, ότι η συναίσθηση του πόνου του άλλου καταλύει τα όρια ανάμεσα στους ανθρώπους και κάνει τις διαφορές ανάμεσα στα κράτη, όσο σοβαρές και αν είναι, να παραμερίζονται στο όνομα της αλληλεγγύης και της συμπόνοιας.

Οι ήρωες της ΕΜΑΚ, που παλεύουν ανάμεσα στα χαλάσματα στα βάθη της Ανατολής, κερδίζουν τον θαυμασμό όλου του κόσμου και μας κάνουν περήφανους».

πηγή: newsit.gr

Πηγή: madata.gr