Σας είδα τι κάνατε και έχω να σας πω το εξής: Ντροπή, Ντροπή Ντροπή

0
88

Ενταση και διακοπή της συζήτησης για το πόρισμα της Novartis προκλήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου έκανε άσεμνη χειρονομία στον συνάδελφό του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο (Κίνημα Αλλαγής) με αποτέλεσα να προκληθεί έκρηξη.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο κ. Γιάννης Μπούγας πήρε το λόγο επι προσωπικού προκειμένου να απαντήσει στον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Λάππα. Σε εκείνο το σημείο υπήρξε έντονη πολιτική αντιπαράθεση η οποία ωστόσο εξετράπη απο την ενέργεια του κ. Μάρκου.

«Ετσι σας έχουμε κάνει τον κ…» φέρεται να είπε ο βουλευτής κάνοντας και την σχετική χειρονομία.

Αμέσως οι βουλευτές αντέδρασαν ενώ ο προεδρεύων, Θάνάσης Μπούρας τον απέβαλε απο την αίθουσα. «Είναι απαράδεκτο. Τον είδα να αποχωρεί και να κάνει μια χειρονομία. Βγείτε και μην προκαλείτε άλλο. Λυπάμαι για την διαγωγή σας. Ντροπή η πράξη σας για καθηγητή πανεπιστημίου. Να εξέλθετε απο την αίθουσα. Βγείτε απο την αίθουσα είναι εντολή προεδρείου. Σας είδα τι κάνατε και έχω να σας πω το εξής: Ντροπή, Ντροπή Ντροπή» είπε ο κ. Μπούρας

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε παρέμβαση και απο την γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Γεροβασίλη που ζήτησε απο τον κ. Μάρκου να αποχωρήσει απο την αίθουσα.

Πηγή: madata.gr