Σε λαϊκή στο Χαλάνδρι ο Άδωνις Γεωργιάδης: Ίδιες με πέρυσι οι τιμές, μηδέν τοις εκατό αύξηση

0
55

Στην λαϊκή αγορά στο Κάτω Χαλάνδρι βρέθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί του Σαββάτου 18 Φεβρουάριου.

Στο πλαίσιο της αυτοψίας που έκανε, ο κ. Γεωργιάδης συζήτησε με τον κόσμο και τους πωλητές για τιμές των προϊόντων.

«Από το πρωί είμαστε εδώ, περπατάμε και πηγαίνουμε σε όλους τους πάγκους. Οι τιμές  στα προϊόντα είναι πάρα πολύ καλές. Βρήκαμε φράουλα με 4 ευρώ εκεί που έλεγαν ότι κάνει 7 με 8 ευρώ, πορτοκάλια με 50 λεπτά, βρήκαμε πατάτες με 1 ευρώ, βρήκαμε κρεμμύδια με 1,20, αχλάδια με 50 λεπτά, μήλα με 1 ευρώ. Οι τιμές των προϊόντων στη λαϊκή αγορά στο Χαλάνδρι σήμερα είναι ίδιες με πέρυσι.. μηδέν % αύξηση, όπως είπαν και οι έμποροι και οι παραγωγοί », τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Να πω στον κόσμο τα εξής: Εγώ ως υπουργός από τη πρώτη ημέρα ήμουν υπέρ των λαϊκών αγορών. Βοήθησα πολύ τις λαϊκές αγορές  ως υπουργός. Τις κράτησα ανοιχτές στην πανδημία, τις στήριξα με τον νόμο, βγάλαμε ΕΣΠΑ και έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Για ποιον λόγο; Διότι η λαϊκή αγορά αποτελεί ασπίδα κατά της ακρίβειας, δίνει προϊόντα σε  καλές τιμές στον κόσμο » σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

πηγή: enikos.gr

Πηγή: madata.gr