Σε ψυχιατρική κλινική ο ράπερ Lamanif μετά από πολύωρη κατάθεση στην Αστυνομία

0
30

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση παραμένει ο 24χρονος ράπερ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 8 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία και εντοπίστηκε τα ξημερώματα σε υπαίθριο χώρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη από άντρες της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 24ωρονος Lamanif έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε ψυχιατρική κλινική.

Ο νεαρός βρέθηκε ζωντανός σε υπαίθριο χώρο της περιοχής της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη, περίπου στις 02.30 π.μ. Σ

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από άνδρες της επίλεκτης ομάδας που συστάθηκε από το Τμήμα Αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για προληπτικούς λόγους.

 Βρέθηκε ο ράπερ Lamanif σε άσχημη κατάσταση – Για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα

Συγκλονίζει ο πατέρας του

“Βρέθηκε το παιδί μου. Μόνο εμείς ξέρουμε τι αγωνία περάσαμε. Το μόνο που μου είπε ο αδελφός μου που είναι αστυνομικός είναι ότι το παιδί είναι καλά. Έμαθα ότι είναι στο αστυνομικό τμήμα και δίνει κατάθεση. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του”, είπε ο πατέρας του 24χρονου ράπερ, Θεοφάνης Μανιφάβας.

“Ήταν χαρούμενος με το τελευταίο του τραγούδι. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω… Με τη γιαγιά μίλησα το βράδυ της εξαφάνισης, πήρα να δω τι κάνουν και μου είπε ότι ήταν η Αστυνομία εκεί και ήταν σε άθλια κατάσταση”, πρόσθεσε ο κ. Μανιφάβας.

thesstoday

Πηγή: madata.gr