Σε στενό «κλοιό» πρόσωπο που ήταν κοντά στην 34χρονη

0
98

Στο μικροσκόπιο έχουν βάλει οι Αρχές ένα πρόσωπο από το προσωπικό περιβάλλον της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι. Το ισχυρότατο άλλοθι και το ενδεχόμενο ύπαρξης ηθικού αυτουργού. 

Σ’ ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που κινείται στο προσωπικό περιβάλλον της 34χρονης γυναίκας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο, επικεντρώνουν τις έρευνές τους οι Αστυνομικοί, καθώς φέρεται να είχε διαφορές με το θύμα που θα δικαιολογούσαν την πράξη της.

Όσο φυσικά είναι δυνατόν να μπορεί κανείς να δικαιολογήσει μια τέτοια πράξη, μια τόσο φρικτή επίθεση με βιτριόλι.

Στο μεταξύ χωρίς νέα στοιχεία ολοκληρώθηκε η γραπτή κατάθεση της 34χρονης στην ειδική ομάδα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας.

“Στάθηκα μπροστά στο ασανσέρ και περίμενα. Κοιτούσα χαμηλά και ένιωσα την παρουσία της από τη σκάλα που πάει στο υπόγειο.

Φορούσε μάλλον σκουφί μαύρο, μαύρη προστατευτική μάσκα, ήταν ψηλή, στο ύψος μου, και αδύνατη”. Συνέχισε αναφερόμενη στην επίθεση και τα λεπτά που ακολούθησαν: “Μου έριξε μεγάλη ποσότητα του υγρού μια φορά σε όλο το πρόσωπό μου και εξαφανίστηκε.

Έτρεξα δίπλα στο φαρμακείο και φώναζα “καίγομαι, κάτι μου έριξαν”. Έπλυνα λίγο το πρόσωπό μου και έβγαλα κάποια ρούχα που είχαν ποτίσει από το υγρό”.

Για ακόμα μία φορά η κοπέλα δεν μπόρεσε να σκεφτεί ποιος θα μπορούσε να βρίσκεται πίσω από την επίθεση.

“Δεν πάει το μυαλό μου ποια είναι αυτή που μου έκανε κακό, ούτε θυμάμαι να την έχω ξαναδεί κάπου. Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος ήθελε να μου κάνει τόσο κακό. Ούτε με είχαν απειλήσει ούτε είχα διαφορές με κανέναν”.

 Έτσι είναι η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη

Το πρόσωπο – κλειδί για την επίθεση με το βιτριόλι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, οι αστυνομικοί μέσω των ερευνών που έχουν πραγματοποιήσει, έχουν καταλήξει συνδυαστικά σ’ ένα πρόσωπο από το περιβάλλον της 34χρονης, το οποίο θα είχε λόγους να προβεί σε μια τόσο αδίστακτη ενέργεια, πλην όμως και όταν κλήθηκε να δώσει επίσημη κατάθεση στους ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ, παρουσίασε για την επίμαχη ημέρα ισχυρότατο άλλοθι, που δεν μπόρεσαν να καταρρίψουν.

Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί δεν είναι σε θέση να αποκλείσουν το ενδεχόμενο η “γυναίκα” που έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας, να λειτουργούσε βάση εντολών από ηθικό αυτουργό.

Παρ’ όλα αυτά οι αστυνομικοί πιστεύουν ακόμα πως όταν η 34χρονη αρχίσει πλήρως να συνειδητοποιεί το τι έχει συμβεί πια στην ζωή της και το πόσο αυτή θα αλλάξει προς το χειρότερο έπειτα από την επίθεση που υπέστη, θα ανοίξει το στόμα της και θα “σκαλίσει” την μνήμη της ώστε να προσφέρει τα μέγιστα στην εξέλιξη των ερευνών και την αποκάλυψη της ταυτότητας του ανθρώπου που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπό της.

Ήδη έχουν προχωρήσει οι ερευνητές στην σκιαγράφηση ενός προφίλ όσον αφορά στην δράστιδα, πλην όμως και λόγω έλλειψης στοιχείων αυτό είναι σε πρόωρο ακόμα στάδιο. Ωστόσο και σύμφωνα με την ελλιπή περιγραφή που τους έχει δώσει η 34χρονη, εκτιμούν πως η δράστιδα, είναι ψηλή, αδύνατη, όχι ξανθιά, ντυμένη στα μαύρα πλην όμως με μοντέρνο στυλ και μια τσάντα πλάτης.

Είχε προσπαθήσει ξανά να της επιτεθεί;

Με οδηγό τους λοιπόν αυτή την περιγραφή, οι αστυνομικοί αναζητούν στην περιοχή που πραγματοποιήθηκε η επίθεση βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες τις προηγούμενες ημέρες του περιστατικού, καθώς θεωρούν βέβαιο το γεγονός πως η δράστιδα πριν πραγματοποιήσει την επίθεσή της, όχι μόνο είχε κάνει κατόπτευση του χώρου, αλλά ενδεχομένως να είχε προσπαθήσει να επιτεθεί με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη και προηγούμενες ημέρες, πλην όμως και ίσως λόγω παρουσίας άλλων ατόμων στην είσοδο του κτηρίου, δεν τα κατάφερε και μετέθεσε την προσπάθειά της για την επίμαχη ημέρα.

Μέσω λοιπόν του βιντεοληπτικού υλικού που προσπαθούν να εντοπίσουν, είναι δυνατόν κάπου να “πετύχουν” την φιγούρα της δράστιδας, η οποία έδειξε ότι τουλάχιστον την ημέρα της επίθεσης είχε πάρει όλα τα μέτρα και κυρίως έδειξε να γνωρίζει τις “τυφλές” διαδρομές που δεν έχουν κάμερες ασφαλείας, ώστε να “προστατέψει” την ταυτότητά της…

newsit

Πηγή: madata.gr