Σεισμός – σεισμός Δημήτρης Βερβεσός, και συνωστισμός

0
50

Εκθέτει τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσό, νέο βίντεο που δημοσιεύει το ethnos.gr.

Από το νέο βίντεο προκύπτει ότι, παρά τις εξηγήσεις που έδωσε ο πρόεδρος του ΔΣΑ, τα όσα έλαβαν χώρα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της πρωτεύουσας θυμίζουν, αν όχι πάρτυ, σίγουρα γλέντι, ενώ οι παρευρισκόμενοι ακούγονται να φωνάζουν το σύνθημα «σεισμός, σεισμός, Δημήτρης Βερβεσός», με έναν συμμετέχοντα να προσθέτει «και συνωστισμός».

Υπενθυμίζεται ότι, απαντώντας στα δημοσιεύματα για τα πρώτα βίντεο που δημοσιεύθηκαν, ο κ. Βερβεσός, με δήλωσή του, ανέφερε: «Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι».

Τη συγκέντρωση για τα γενέθλια του Δημήτρη Βερβεσού στο γραφείο του, σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, γράφοντας: «Εφόσον δεν πρόκειται για μια χονδροειδή φάρσα, ο πρόεδρος ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός και καμιά δεκαριά φίλοι του κάνουν απόψε πάρτι με σαμπάνιες στο γραφείο του. Μάσκα φορά μόνο ο ίδιος. «Ήταν όλοι εδώ» και «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ανέβασαν πριν λίγο στο instagram. Αποστροφή!».

Πηγή: madata.gr