Σεισμός στην Τουρκία: Πέθανε ο 12χρονος που ανασύρθηκε ζωντανός έπειτα 296 ώρες

0
10

Θρήνος και απελπισία στα συντρίμμια της Τουρκίας, καθώς οι διασώστες ανασύρουν καθημερινά εκατοντάδες νεκρούς από τα συντρίμμια. Ήδη οι νεκροί από το φονικό σεισμό έχουν ξεπεράσει τις 40.000 μόνο στην Τουρκία, ενώ χιλιάδες είναι και οι άνθρωποι που έχουν χάσει τη ζωή του στη Συρία.

Οι διασώστες κατάφεραν και ανέσυραν ζωντανούς τρεις ανθρώπους, μέλη της ίδιας οικογένειας, από την περιοχή της Αντιόχειας της Τουρκίας. Πρόκειται για έναν 49χρονο, μια 40χρονη και έναν 12χρονο που παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια για 296 ώρες μετά το σεισμό. Ωστόσο, τα χαμόγελα έσβησαν γρήγορα, καθώς το παιδί δεν άντεξε και πέθανε αμέσως μετά τον απεγκλωβισμό του.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο 12χρονος γιος του Σαμίρ Μοχάμεντ Ακάρ και της Ράγκντα ήταν το παιδί που ανασύρθηκε ζωντανό και δεν τα κατάφερε.

Οι τρεις τους παρέμειναν εγκλωβισμένοι για 13 ημέρες στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που έμεναν πριν τον φονικό σεισμό. 

Πηγή: newsit.gr

Οι διασώστες κατάφεραν και έσωσαν τον Σαμίρ και τη γυναίκα του Ράνγκντα, αλλά ο χρόνος μετρούσε ήδη αντίστροφα για το παιδί τους. Σημειώνεται πως πολλοί είναι οι διασωθέντες που δεν αντέχουν και πεθαίνουν μετά τη διάσωσή τους.

Έσβησε η ελπίδα στην Τουρκία – Δεν τα κατάφερε ο 12χρονος που ανασύρθηκε ζωντανός έπειτα από 296 ώρες στα συντρίμμια
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει τη διάσωση του πατέρα, ο οποίος το πρώτο που έκανε μόλις ανασύρθηκε ήταν να ενημερώσει πως η οικογένειά του βρισκόταν ακόμα εγκλωβισμένη στα συντρίμμια.

Πηγή: madata.gr