Σεισμός στην Τουρκία: Βρέθηκαν αγκαλιασμένοι κάτω από το κρεβάτι – Τραγωδία για το ζευγάρι στην Αντιόχεια

0
69

Βρέθηκαν αγκαλιασμένοι κάτω από το κρεββάτι στα ερείπια της πολυκατοικίας τους στην Αντιόχεια το ζευγάρι Ελλήνων που ήταν αγνοούμενοι μετά το μεγάλο σεισμό στην Τουρκία.

Ο Γιώργος και η Ντίνα Αντύπα έμεναν στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που κατέρρευσε τα ξημερώματα της Δευτέρας μετά το φονικό σεισμό που συντάραξε την Τουρκία και τη Συρία.

Το απόγευμα της Παρασκευής γράφτηκε ο τραγικός επίλογος με τον γαμπρό του ζευγαριού να βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αναγνωρίσει τις σορούς των δικών του ανθρώπων.

Συγκινημένος ο γαμπρός του ζευγαριού δήλωσε πως «μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν κάτω από το κρεβάτι, μαζί, αγκαλιασμένοι. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές τους».

Για την ανεύρευσή τους είχε κινηθεί η 1η ΕΜΑΚ που βρέθηκε στην Αντιόχεια όμως την Παρασκευή το πρωί αποφάσισε να σταματήσει τις έρευνες στο σημείο καθώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν είχε εντοπιστεί κανένα σημάδι ζωής, ούτε από τις έρευνες των ανδρών της ΕΜΑΚ, ούτε και από τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

πηγή: newsit.gr

Πηγή: madata.gr