Σεισμός στην Τουρκία: Βρέθηκαν νεκροί οι δυο Έλληνες αγνοούμενοι στην Αντιόχεια

0
65

Νεκρός εντοπίστηκε όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πριν λίγη ώρα ο Έλληνας αγνοούμενος στην Αντιόχεια. Βρέθηκε κάτω από τα χαλάσματα της πολυκατοικίας που διέμενε. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε νεκρή και η σύζυγός του.

Η ΕΜΑΚ, είχε σταματήσει την επιχείρηση για την ανεύρεση των δυο Ελλήνων ενώ τόσο η κόρη του ζευγαριού όσο και ο γαμπρός τους, μέχρι τελευταία στιγμή δεν έχαναν την ελπίδα τους πως οι δικοί τους άνθρωποι θα ανασυρθούν από τα συντρίμμια ζωντανοί.

Δυστυχώς όμως, ο επίλογος γράφτηκε με τραγικό τρόπο και ο Έλληνας αγνοούμενος ανασύρθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο απεσταλμένος της ΕΡΤ Γιώργος Σιδέρης από τους Τούρκους διασώστες που έψαχναν στα συντρίμμια της πολυκατοικίας στην οποία βρισκόταν ο Έλληνας ομογενής, εντόπισαν το πτώμα του κάτω από τόνους τσιμέντου.

Μέχρι τελευταία στιγμή ήλπιζαν οι δικοί τους άνθρωποι

Η κόρη του αγνοούμενο ζευγαριού, μιλώντας στην εκπομπή του Mega λίγη ώρα πριν την τραγική εξέλιξη, ανέφερε πως: «Είναι πιθανό να τους βρουν, γιατί οι γονείς μου έμεναν στον πέμπτο όροφο. Η πολυκατοικία είναι 6 ορόφων, οι γονείς μου έμεναν στον πέμπτο όροφο. Κανένας δεν ήρθε να μας βοηθήσει. Δεν ακούγεται κανένας ήχος από την περιοχή οπότε μας είπαν δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Η ελληνική αποστολή ξεκίνησε σήμερα στις 11 η ώρα. Αλλά είναι πολύ αργά, πάρα πολύ αργά. Δεν ξέρω γιατί άργησαν τόσο πολύ. Καλέσαμε την Πρεσβεία στην Άγκυρα. Καλέσαμε στο Ντουμπάι. Τους είπαμε ότι είναι δυο Έλληνες πολίτες στην Αντιόχεια, κανείς δεν ήρθε μέχρι χθες για δυο ή τρεις ώρες».

Από την πλευρά του ο γαμπρός του ζευγαριού δήλωσε πως: «Δεν σταματάμε να ελπίζουμε. Ακόμα και το τελευταίο λεπτό ελπίζουμε για το καλύτερο. Από την πρώτη ημέρα που έφτασα εγώ και η γυναίκα μου φωνάζαμε όλη μέρα. Προσπαθούσαμε να τους μιλήσουμε αλλά δεν ακούγαμε κανένα ήχο».

πηγή: newsbeast.gr

Πηγή: madata.gr