Σεισμός Τουρκία: Μαρτυρία για εγκλωβισμένο Έλληνα – Τις πρώτες ημέρες άκουγαν τις φωνές του, τώρα τίποτα

0
54

Μαρτυρία πως ένας Έλληνας και η σύζυγός του, βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα κτιρίου στην Αντιόχεια που κατέρρευσε από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, ο Έλληνας και η Συριακής καταγωγής σύζυγός του, βρίσκονται στα χαλάσματα από τη πρώτη μέρα του σεισμού και ενώ αρχικά άκουγαν τις φωνές τους πλέον δεν ακούγεται τίποτα. 
Ο γαμπρός του ζευγαριού, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, απευθύνει δραματική έκκληση στους διασώστες να σπεύσουν στο σημείο ώστε να μην χαθεί καμία ελπίδα πως θα ανασυρθούν ζωντανοί.

Η ανταποκρίτρια του Ant1, Άννα Ανδρέου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μόλις ενημερωθήκαμε ότι κάτω από τα χαλάσματα είναι και ένας Έλληνας πολίτης. Είναι παντρεμένος με ορθόδοξη Συριακής καταγωγής και βρίσκονται δίπλα στο κτίριο που είναι απέναντί μου. Όπως με ενημέρωσε ο γαμπρός του ο οποίος είναι παντρεμένος με την κόρη του ζευγαριού, είναι από την πρώτη μέρα κάτω από τα χαλάσματα. Τις πρώτες ημέρες άκουγαν και τις φωνές τους αλλά δεν μπορούσαν να τους βγάλουν. Τώρα δεν ακούνε τίποτα. Έχουν επικοινωνήσει και με το ελληνικό προξενείο και ζήτησαν βοήθεια. Περιμένουν βοήθεια από την ελληνική ομάδα που είναι εδώ. Κάνει δραματική έκκληση ο γαμπρός του στους διασώστες».

Πηγή: madata.gr