Σεπόλια: Ενώπιον της ανακρίτριας ο διαιτητής & ο οδοντοτεχνίτης για τους βιασμούς της 12χρονης

0
21

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.
Στο «κάδρο» των Αρχών μπαίνουν κι άλλα πρόσωπα, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο στην περιοχή να δρούσε κύκλωμα παιδεραστίας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες το ανήλικο κορίτσι να δώσει κι άλλη κατάθεση.

Αύριο Τρίτη, το κατώφλι της 33ης ανακρίτριας θα περάσουν άλλοι δύο πρώην γείτονες του Ηλία Μίχου, ο πρώην διαιτητής και ο οδοντοτεχνίτης, τους οποίους αναγνώρισε ως βιαστές της η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση.

Και οι δύο αρνούνται τα πάντα, με την τύχη τους να κρίνεται αύριο.

Έρευνες για νέα θύματα του Μίχου

Συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μηνύματα σε εφαρμογές γνωριμιών, ακόμη και στοιχεία σε κινητά και λαπτοπ που κάποιοι προσπάθησαν να διαγράψουν, «σκανάρονται» από τα εγκληματολογικά της αστυνομίας.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν πίσω από την υπόθεση των Σεπολίων να υπάρχει κύκλωμα παιδεραστίες με θύματα και άλλα ανήλικα.

Ένα νέο στοιχείο που οδηγεί σε αυτήν την κατεύθυνση είναι ένα αφήγημα που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο Μίχος, περί καταγωγής και ανύπαρκτης οικογενειακής μέριμνας, ώστε να καθησυχάζει επίδοξους βιαστές.

Πολλοί από τους προφυλακισμένους ισχυρίστηκαν ότι έδιναν χαρτζιλίκι στην 12χρονη, γιατί γνώριζαν την άσχημη οικονομική της κατάσταση και γνώριζαν τον Μίχο μόνο ως γείτονα και ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ.

Τώρα, ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης, ετοιμάζεται να δώσει λεπτομέρειες στη συμπληρωματική απολογία του στις 6 Μαρτίου, αφού στην πρώτη ήταν φειδωλός και είχε επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής.

Πηγή: megatv.com

Πηγή: madata.gr